un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nokia Qt Developers va cheama la un ultim vot

21 Jun 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

Voteaza Fillr Mai ţineţi minte concursul Nokia Qt Developers, unde eu şi alţi 4 bloggeri am avut sarcina de a aduna echipe de programatori şi apoi de a juriza programele pe care ei le-au făcut într-o etapă-maraton de programare? Ei bine, acum este ultimul stagiu al acestui program gigantic şi cu premii foarte mari.

Prima parte a fost câştigată de jocul Fillr, dezvoltat de o echipă ploieşteană. Jocul este inovativ şi bine gândit (citiţi aici descrierea), având deja mii de downloaduri din Ovi Store. Nokia a dat atunci premii de câte 400 de euro fiecărei echipe înscrise în concurs şi 1000 de euro câştigătorului, iar primii trei clasaţi au mers mai departe, urmând să-şi definitiveze aplicaţiile, să le urce în Ovi Store şi să participe la votul final. Acum a venit acest vot final, câştigătorii aşteptând un premiu de 10.000 de euro.

Puteţi vota unul din cei trei finalişti pe pagina oficială Qt Developers. Eu vă invit să o faceţi şi să votaţi cu Fillr, deoarece pe ei îi sprijin, fiind echipă înscrisă prin mine și cu o idee de mare potențial. Votarea se încheie pe 4 iulie.

Există şi un concurs. Toţi cei care votează participă la tragerea la sorţi pentru două premii mari, un smartphone Nokia N8 şi unul E7, adică modelele cele mai tari din prezent. Premiile sunt oferite de Nokia România indiferent cu cine votaţi, iar alte detalii găsiţi aici. Cei din echipa Fillr pun la bătaie şi alte premii pentru bloggerii care îndeamnă lumea să voteze aplicaţia lor, detaliile fiind tot în linkul anterior.

    2 comentarii

  1. Mulțumim mult pentru susținere! :)

      (Citează)

  2. Votati Fillr :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus