un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Snagov

21 Jun 2011  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

6 comentarii

Duminică am fost la Snagov la “iarbă verde”. Acum, zona de la Snagov e şi cu bine şi cu rele, iar mai jos găsiţi o galerie generică de fotografii, pentru că nu doar m-am rumenit la soare, ci am şi spionat vecinii prin obiectivul de 200 mm. Include şi inevitabilii sâni şi chiloţi tanga, că doar era o piscină în preajmă.

Am fost, mai exact, la complexul Astoria (acolo duce drumul, nu-i ceva special), unde plăteşti o taxă de intrare, dar măcar beneficiezi de unele avantaje, iar tot acolo este şi o piscină plus un ponton pentru acces la lac. Lume multă, dar nu înghesuială, dacă ştii unde să stai.

Ce e bine

  • E curat. Nu plăteşti degeaba 10 lei de persoană şi 15 de autoturism la intrare, se pare. N-am văzut nici un gunoi pe iarbă.
  • E linişte. Întreaga zonă e îngrădită, aşa că nimeni nu parchează maşina pe iarbă, fix lângă grătarul pe care îl face, ca să dea muzică la maxim din difuzoarele ei. Maşinile stau frumos în parcare, grătarul se face mai la distanţă.
  • Parcarea e suficientă.
  • Piscina pare foarte bine îngrijită și mare, dar costă încă 20 de lei accesul la ea şi la un şezlong.
  • Drumul e bun până acolo, DN1 până la ieşirea spre Snagov, apoi 9 km de şosea nou asfaltată.


Ce e rău

  • Singura terasă la care poţi mânca, dacă nu-ţi faci propriul grătar, pare cam îndoielnică.
  • Adu-ţi de acasă apă, suc şi orice altă băutură vrei, nu ştii ce și dacă găseşti pe acolo.
  • Funcţiona o singură toaletă.
  • Tot felul de tobogane şi leagăne ruginite şi în paragină de zici că-s lângă Cernobâl.
  • Cred că s-ar putea face mult mai multe cu banii din taxa de intrare. Dacă vin 3000 de oameni x 10 lei, înseamnă deja 30.000 de lei într-o zi. Plus a doua zi, plus cei 15 lei pentru fiecare maşină care intră, se strânge o sumă frumoasă. Parcă să zic că nu o regăsesc în ceea ce îţi oferă locul.

    6 comentarii

  1. Anul trecut am ramas putin uimit de piscina lor, am venit destul de tarziu la picisina 2,3,4 nu mai stiu exact ca la 6 sa ni se zica “la 6 incepe petrecere privata, trebuie sa mai platiti inca 50 ron ca sa ramaneti”, a?

      (Citează)

  2. Pe mine piscina ma intereseaza si pare OK. Se poate intra doar la piscina? Nu vreu si gratr acum… As fi vrut insa mai multe poze cu imprejurimile ei, ca sa fie mai relevante: care e probabilitatea de aparitie a țâțelor lasate (poze “asa da” vs “asa nu”) si a copiilor mici?

      (Citează)

  3. Sanse de topless?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus