blog demisec cu note fine de tehnologie

Sărbători fericite!

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

acer swift 5 la preț bun

Nokia – toate echipele trec mai departe

21 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Iată o surpriză plăcută făcută de Nokia pentru concursul de programare: toate cele 5 echipe vor intra în faza de training şi tabără de la munte. De fapt toate cele 22 de echipe înscrise pe cele 5 bloguri trec mai departe şi vor avea parte de training precum şi de un premiu minim de 400 de euro. Iată mă jos anunţul primit de la organizatori:

Dragi participanţi,

Datorită interesului deosebit arătat de dezvoltatori concursului “Nokia Qt Developers – 36.40.3.11”, Nokia a decis înscrierea oficială în concurs a tuturor ideilor prezentate.

În urma acestei decizii, pachetul de premii se modifică astfel: 3 premii mari de 1000 euro cash pentru fiecare echipă câştigătoare şi alte 19 premii secundare constând în câte 400 euro cash, pentru celelalte echipe participante în concurs.

În plus, se va acorda şi un premiu special al juriului, constând în câte un voucher pentru sărituri în tandem oferit fiecărui membru al echipei câştigătoare.

Participanţii vor fi contactaţi de către organizatori în cel mai scurt timp în vederea furnizării tuturor detaliilor referitoare la sesiunea specială de training în Nokia Qt for Mobile, care se va desfăşura în perioada 24 – 25 martie 2011, cât şi a taberei de creaţie de la munte din perioada 25-27 martie.

Aşa că începeţi să lucraţi la bagaje şi laptopuri.

  6 comentarii

 1. Foarte bine ca au decis asa. Devine mai intersanta aventura. Si mai competitiva.

    (Citează)

 2. Multumim mult pentru informatie

    (Citează)

 3. adica toti luati premiu?

    (Citează)

 4. Ne vedem la munte! :)

    (Citează)

 5. Foarte frumos din partea organizatorilor. Asa nimeni nu iese in pierdere :) Felicitari echipei Ploiestene :P

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus