un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Trailere pentru noul Star Wars The Acolyte și Rebel Moon 2

20 Mar 2024  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

The Acolyte este un nou serial Star Wars. Primele două episoade vor fi difuzate pe Disney+ pe 4 iunie.

Îmi place ideea lui. Acțiunea se mută în perioada High Republic, când Republica mergea bine și erau mulți Jedi în mult, vreo 100 de ani înainte de treaba cu Anakin Skywalker. Subiectul este unul aproape polițist. Cineva omoară Jedi, alții investighează asta. Sunt multe săbii laser prin trailer. Sper să fie bun.

Oricum, îmi place să văd că Disney mută atenția spre perioada High Republic. Îmi doresc asta de multă vreme.

 

Rebel Moon: The Scargiver se numește partea a doua a filmului Rebel Moon. Se va lansa pe Netflix pe 19 aprilie și a apărut un trailer mai lung.

Prima parte, Child of Fire, a fost slabă. Snyder a încercat să construiască un fel de space opera înălțător, dar i-a ieșit doar o clonă de Șapte Samurai cu idei luate din Star Wars și o mulțime de alte filme SF. Personajele sunt slab conturate. Scenariul a fost dezamăgitor.

Are rating 21% de la critici și 58% de la public pe Rotten Tomatoes. Filmul, însă, a avut 24 de milioane de vizualizări în primele 3 zile și a ajuns la 63 de milioane de vizualizări după 10 zile, a anunțat Netflix. Pare a fi un succes.

M-aș duce la cinema pentru Scargiver? Probabil că da. Cum am însă abonament Netflix și filmul este inclus, o să-l văd acolo la lansare.

  20 comentarii

 1. Mâine apare “3 Body Problem” pe Netflix.

    (Citează)

 2. mac gregor:
  …, pregatiti-va sa fiti dezamagiti.

  Am fost dezamagit la varianta chinezeasca, iar aia a fost copie dupa carte. Cred ca asta, chiar daca deviaza, o sa fie mai misto.

    (Citează)

  • Nu stiu ce sa zic, ultima pasiune a regizorilor americani e sa isi dea cu stangu-n dreptul.

   Denis Villeneuve e o exceptie, dar asta fiindca e francez.

     (Citează)

  • Stiu dar sincer, decat varianta chinezeasca care e practic cartea filmata dar extrem de plictisitor, prefer o prostie gen Fundatia, care n-are nici o legatura cu cartea dar macar e vag entertaining.

   Sper sa fie undeva la mijloc.

     (Citează)

 3. mac gregor:
  Nu stiu ce sa zic, ultima pasiune a regizorilor americani e sa isi dea cu stangu-n dreptul.

  In afară de Fargo sezonul 5 nu cred că am văzut ceva decent în ultimii ani

    (Citează)

 4. mac gregor:
  Nu stiu ce sa zic, ultima pasiune a regizorilor americani e sa isi dea cu stangu-n dreptul.

  Denis Villeneuve e o exceptie, dar asta fiindca e francez.

  e canadian, mos

    (Citează)

  • “Denis Villeneuve is a French Canadian film director and writer.”

   Deci francez ca etnie.

     (Citează)

  • french canadian adica din partea frantuzeasca a canadei. acum ce facem, ii facem englezi pe americani?

     (Citează)

  • Boss, daca scrie in biografia oficiala cuvantul French, atunci consider ca si eu pot folosi cuvintul francez, sper ca nu te superi.

     (Citează)

 5. alunelu:
  Mâine apare “3 Body Problem” pe Netflix.

  Având în vedere ca sunt regizorii de la Game of Thrones care au făcut o super treaba cât timp au avut ca sursa de inspirație cărțile, am așteptări mari de la acest serial.

  Vedem acum ce iese.

    (Citează)

 6. Giani Mucea:
  A, n-ai vazut Shogun? Vezi Shogun.

  Inca nu, dar ma uit la Ozark si e chiar bun.

    (Citează)

 7. Giani Mucea:
  A, n-ai vazut Shogun? Vezi Shogun.

  Foarte bun Shogun

    (Citează)

 8. mac gregor:
  Boss, daca scrie in biografia oficiala cuvantul French, atunci consider ca si eu pot folosi cuvintul francez, sper ca nu te superi.

  Nene, nu cred că am mai văzut pe cineva care insistă cu orice preț să aibă dreptate deși nu are deloc dreptate…
  Denis Villeneuve e canadian, punct. Și dacă ai știi ceva despre Franța sau despre Canada, ai înțelege că singurul punct care îl au în comun caradieni vorbitori de franceză cu francezii e limba vorbită, și asta dacă e să fim foarte îngăduitori pentru că în Canada au masacrat total pronunția.

    (Citează)

 9. Au mai apărut două trailere faine. Unul este pentru Alien: Romulus https://www.youtube.com/watch?v=GTNMt84KT0k și celălalt pentru Marvel 1943: Rise of Hydra https://www.youtube.com/watch?v=Lb2wwEx6DVw. Cel pentru Alien Romulus e apărut de nicăieri, nu s-a scris nimic despre el și filmul are deja dată de lansare pentru august 2024.

  Încă n-am văzut Rebel Moon Part 1. Sper ca The Acolyte să fie chiar bun, Star Wars merită și o veste bună.

    (Citează)

 10. GabrielG:
  marvel 1943 nu e joc?

  Inițial am crezut e că un serial cu actori, dar se pare că este un joc. Poate m-au prins știrile despre filme și cred că de-asta am crezut că e un serial.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus