un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 20 martie 2024

20 Mar 2024  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

    7 comentarii

  1. Sgr-ul ala, asa cum este acu e o mizerie. Desi se stia de asta din 2019 (parca) n-au facut nimic. NIMIC !
    Poate pana la finalul anului se vor monta suficiente aparate d-alea si poate toti comercianti vor fi inscrisi in program. Si poate n-or sa mai faca figuri ca io nu primesc, io nu dau banii inapoi etc.

      (Citează)

  2. Sunt procese deschise pe SGR, pe bună dreptate. Nu e că nu au curaj, sunt ticăloși și incompetenți și corupți.

      (Citează)

  3. Sistemul asta cu abonament lunar Office 365 in care “ai tot timpul ultimele noutati” este o mizerie si un pericol permanent pentru solutiile mai complexe existente. Te transforma in tester beta pe nervii tai si banii companiei

    In urma unor, nu stiu ce facute de Microsoft pe la mijlocul lui dec. 2023, mi-au fost puse in cap sisteme care pana atunci au functiona impecabil ani de zile.
    Am pierdut numeroase ore degeaba, am reusit doar niste improvizatii de scurta durata.
    Se pare ca nu am fost singurul. Problema este ca nici update-urile de office din luna ianuarie si ceva din februarie nu au rezolvat problemele. Lucrurile au revenit cat de cat la normal doar luna asta.

    Deci, mai bine o versiune mai veche (si limitata) dar stabila decat frica pentru ce o sa patesti la unul dintre desele si viitoarele update-uri cu noutati

      (Citează)

    • Pare că vorbești ca admin sau suport. Eu pot vorbi doar ca client, am Office cu abonament deja de 11 ani și sunt mulțumit de el.

        (Citează)

    • @nwradu
      Vorbesc ca unul care a facut “sisteme” (de booking, customer care, bonusari) bazate pe (multe) fisiere excel interconectate prin linkuri, data connection stocate pe Dropbox cu sincronizare locala. Si cu macro (deloc specatculoasa) prin ele. De vreo 9 ani. Si care nu am avut niciodata problemele astea cu Excel 2007, 2010 si chiar 2016 (versiuni cu licenta permanenta) pana sa apara “superlicentele” lunare de 365.

      Daca sunteti un utilizator care foloseste exclusiv totul pe calculatorul propriu este posibil sa fie ok. Pentru situatii ca cele exemplificate de mine, e jalnic.

        (Citează)

  4. Imi cer scuze, nu am realizat ca am citat tot, in comment. Radu, te rog scoate citatele.
    Centre regionale trebuiau sa fie 17 si e functional unul singur, m-am documentat ulterior…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus