un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Este timpul să vă anulați precomenzile de Samsung S24 pentru că acum poți lua un Ultra de 512 GB cu 5.999 lei

22 Jan 2024  ·

TEHNOLOGIE  ·

31 comentarii

Și să o refaceți, dacă vreți telefonul, iar asta pentru că marii retaileri au adăugat încă un bonus în precomandă: voucher de 500 de lei, valabil la orice produs din site.

De exemplu eMAG: Samsung S24, S24+ și S24 Ultra sunt în continuare disponibile la precomandă cu prețurile mult reduse de lansare, adică:

  • S24 de 256 GB se vinde la prețul celui de 128 GB, iar prețul în sine este redus față de cel de listă la 4.249 lei.
  • S24+ de 512 GB se vinde la prețul celui de 256 GB, iar prețul este oricum redus cu 1.100 de lei față de cel recomandat de producător.
  • S24 Ultra de 512 GB se vinde la prețul celui de 256, adică la 6.699 lei, redus de la 7.799 lei, ceea ce oricum este o reducere bună.

Acum eMAG adaugă în ecuație și un card cadou de 500 de lei. Un S24 Ultra de 512 GB practic ajunge să coste 6.199 lei (mult mai ieftin decât cel de anul trecut, zic din propria experiență), iar dacă dați și înapoi la Flip un telefon, mai primiți 200 de lei bonus. Practic, cu toate discount-urile posibile, un S24 Ultra de 512 GB ajunge să coste 5.999 lei — și încă nu este lansat oficial pe piață!

Pro tip: nu știu când a fost adăugată această ofertă, poate pe 19 ianuarie. Dacă sunteți unul dintre cei care ați precomandat un S24, verificați întâi dacă nu primiți cardul. Dacă nu, încercați întâi să vorbiți la eMAG ca să vi-l dea și vouă, spuneți-le ca altfel anulați precomanda și o refaceți din nou. Uneori se rezolvă așa, câtă vreme ajungeți cumva la un operator uman. Anul trecut au fost niște întârzieri de livrare, cei care au precomandat în prima zi au primit foarte rapid telefoanele, dar alții au așteptat o vreme.

Cardourile cadou eMAG pot fi utilizate după aceea pentru orice achiziție. Uitați ce scrie în regulament:

Cardurile cadou se pot utiliza pe www.emag.ro, m.emag.ro, aplicatia eMAG si sunt valabile in perioada 7 februarie 2024, ora 00:00 –21 februarie 2024, ora 23:59, si pot fi aplicate pentru orice achiziție de produse de pe site-ul www.emag.ro, mai putin produsele din categoria de Asigurari RCA.

S-ar putea ca de fapt să fie o campanie făcută împreună cu Samsung. Altex are aceleași prețuri la telefoane și dau și ei un voucher de 500 de lei cadou, dar cu diferența că voucherul Altex poate fi utilizat doar pentru accesorii Samsung.

Voucherul se poate utiliza in perioada 13.02.2024 – 28.02.2024 pentru achizitia de produse si accesorii Samsung.

Poate că doar Altex are campanie cu Samsung sau poate că eMAG pur și simplu a negociat mai bine bonusul respectiv.

PC Garage sau evoMAG nu au astfel de bonusuri. Oricum, haos la această lansare, începând cu faptul că au fost anunțate alte prețuri decât cele găsite efectiv în magazine și apoi adăugat acest card cadou de valoare semnificativă la 2-3 zile după începerea precomenzilor. Dar na, măcar se dă, nu se ia.

    31 comentarii

  1. Am fost ieri la eMAG si mi s-a spus ca vor primi toti acel voucher de 500 de lei. Cei de la eMAG sustin ca oferta nu era afisata pe pagina produsului in primele zile dar se vor da si retroactiv.

      (Citează)

    • Eu as incerca sa discut si pe chat cu cineva, ca sa ai macar o confirmare scrisa a acestei oferte/promotii suplimentare.

        (Citează)

    • Numarati de cate ori se mentioneaza cuvantul “reducere”. Telefonul costa mult si trebuie cumparat de catre cei care isi permit sa dea banii aia pe el, nu sa ia decizii pe baza iluziei data de reducere.

        (Citează)

    • Am numarat si cuvantul “reducere” apare o singura data in articol. In rest se face referire la faptul ca pretul este mai mic decat al modelului echivalent de anul trecut.

        (Citează)

    • Zsolt: Am fost ieri la eMAG si mi s-a spus ca vor primi toti acel voucher de 500 de lei.

      Ar fi bine să ai asta în scris, da.

        (Citează)

  2. Facut precomanda in 18. primit mail in 19 ca dupa livrare voi primi si acel voucer de 500 de lei

      (Citează)

  3. Din ce era pe softpedia înțeleg ca e mai ieftin de atât la Damsung pe site, existând cod promo, discount de plata cu card și alt procent aditional pentru plata Revolut (trebuie activata reducerea).
    Sunt dintre cititorii saraci, asa ca nu am bani pt asa ceva, ergo nu am reținut suma.

      (Citează)

  4. Nu este nicio reducere, acela este prețul său real. Reducere din prima zi, direct de la PREcomandă? Și mai zice lumea că Samsung-urile se devalorizează rapid…

      (Citează)

  5. Am avut multe modele de Samasuga, ultimul fiind actualul meu telefon, S21 normal. Sunt multumit de el, chiar daca nu exceleaza la bateria, chiar si dupa ce am schimbat-o cu 350 de lei la service-ul de la Apaca, la 2 ani de utilizare.

    Vreau sa dau un singur exemplu de actiune Samasugadecarici care m-a facut sa iau decizia ca urmatorul telefon sa nu mai fie de la ei:
    Pentru aplicatia Samsung Notes, care mergea perfect pe orice calculator cu Windows, au introdus, la o noua versiune din vara 2023, restrictia ca trebuie sa fie un laptop de la Samsung ca sa se deschida.
    Exista un workaround prin care rulezi, la fiecare start de Win, un cmd care seteaza versiunea de BIOS sa apara ca ar fi de la un laptop Samsung.

    Ei cred ca asa o sa faca vreo persoana sa cumpere un laptop Samsunge… gandire de grandomani ce au ajuns. O decizie penibila pe care eu o voi taxa prin a nu mai cumpara telefoane de la ei.

    Oricum preturile la care au ajuns telefoanele sunt si astea penibile. Sau dau 1500 de euro pe un dispozitiv care in principal ma face sa continui dependenta de el si mai tare… definitia prostiei, calicismului si dependentei ca fata de orice alt drog.

    Sper sa ma tina pana la un eventual Fairphone 6 care sa fie ceva mai high-end decat actualul 5.

    E timpul sa va anulati precomenzile de S24 si sa nu mai refaceti nimic. Intrebati-va: ce pisici are telefonul actual de trebuie schimbat?

      (Citează)

    • Și eu am fost dezamăgit de situatia cu Samsung Notes. Tot sper ca fac un pas înapoi..
      Nu știu de ce nu îmi place Google notes, ca e similara..

        (Citează)

    • Deh, alți amărășteni cu Moto nu prea au problemele astea… nici cu bateria, nici cu ecosistemul samsugă.

        (Citează)

    • Propunerea lui Schumi de anulare a precomenzilor de S24 mai ofera un avantaj. O posibila reorientare a lui Radu de la aceste articole de “tehnologie” (de fapt mai mult de “vanzari”) la mai multe articole de “social”. Si acolo la “social” este umorul involuntar a lui Radu cel mai tare.

        (Citează)

    • KMean, sa faca ei un pas inapoi?
      Iti dai seama ca daca in statisticile lor au crescut vanzarile de laptopuri Samsung chiar si cu 1% or sa se felicite intre ei toti cei din departamentul de marketing ca au putut sa aduca o astfel de crestere fara niciun cost, eventual vor primi bonus lunile care vin.

      Mai degraba asteapta de la tine sa faci un pas inapoi de la Samsung si orice alta companie care are evidente apucaturi anti-client, cum ar mai fi Haier de care vad ca Radu nu a mentionat in stirile actuale.

      Deci ori te apuci de workaround, ori vezi si alte aplicatii.

      Pentru o recunoastere a textului scris de mana IN ROMANA deosebit de buna si care nu sufera comparatie cu ce poate SNotes, recomand cu cea mai mare caldura Nebo App, merita suma ceruta doar pentru recunoasterea scrisului si pt ca sunt francezi si nu americacani. Are si sincronizare intre dispozitive.

      Iar politica lor de pret este una corecta atat fata de client cat si fata de efortul lor continuu. Adica e o plata unica (aprox. 9 dolari) per versiune majora/per Magazin (pt Windows Store o plata, pt Google Play o plata, pt AppStore o plata), indiferent de nr de dispozitive personale detinute in acel magazin.

        (Citează)

    • Shumi: Vreau sa dau un singur exemplu de actiune Samasugadecarici care m-a facut sa iau decizia ca urmatorul telefon sa nu mai fie de la ei:
      Pentru aplicatia Samsung Notes, care mergea perfect pe orice calculator cu Windows, au introdus, la o noua versiune din vara 2023, restrictia ca trebuie sa fie un laptop de la Samsung ca sa se deschida.
      Exista un workaround prin care rulezi, la fiecare start de Win, un cmd care seteaza versiunea de BIOS sa apara ca ar fi de la un laptop Samsung.

      Ar fi amuzant dacă n-ar fi trist. Eu aș fi renunțat la Samsung Notes. Măcar pe alte telefoane merge? Că dacă nu, aia mi se pare o problemă și mai mare.

        (Citează)

  6. Fun Fact: Banuiesc o neintelegere intre Samsung si Flanco. Seria S24 este delistata complet de pe siteul Flanco, desi saptamana trecuta era.

      (Citează)

  7. Andrei G:
    Eu as incerca sa discut si pe chat cu cineva, ca sa ai macar o confirmare scrisa a acestei oferte/promotii suplimentare.

    Încerci degeaba. Nu se mai poate vorbi cu cineva la emag. Am încercat toate variantele. Pur și simplu nu mai au….oameni. Doar roboti. Nu credeam ca emag e în stare să facă asemenea mizerii.

      (Citează)

    • Dacă ai motive, fă o plângere la ANPC, în câteva zile te sună ei, îți vorbesc frumos (doar e mediere) și, cel mai important, îți rezolvă rapid doleanța.
      Dacă nu, să fie sănătoși cu chatul lor obosit, mai sunt și alți vânzători.

      Old school

        (Citează)

  8. ce caterinca de lansare

      (Citează)

  9. Eu am primit mesaj de la eMag că voi primi voicher de 500 de lei, dar nu scrie nicăieri cum va putea fi folosit. Întâi să vină și apoi probabil voi vedea. Dacă se poate folosi la liber pe eMag, atunci kudos eMag (dar mă îndoiesc că va fi diferit de promoția Altex). Tot de 512 GB am comandat și eu.

      (Citează)

    • Conditiile de utilizare sunt trecute atat in articol, cat si pe site-ul Emag.

      Cardurile cadou se pot utiliza pe http://www.emag.ro, m.emag.ro, aplicatia eMAG si sunt valabile in
      perioada 7 februarie 2024, ora 00:00 –21 februarie 2024, ora 23:59, si pot fi aplicate pentru orice
      achiziție de produse de pe site-ul http://www.emag.ro, mai putin produsele din categoria de Asigurari
      RCA.

        (Citează)

  10. Andrei G:
    Am numarat si cuvantul “reducere” apare o singura data in articol. In rest se face referire la faptul ca pretul este mai mic decat al modelului echivalent de anul trecut.

    Numără si “discount” , “redus”, “bonus” – limbaj de marketing ca sa induca ideea ca e super afacere. Pana la urma sunt 6000 lei dati pe un telefon.

      (Citează)

    • Da, este o mica afacere pentru cei care isi doresc acest telefon. Chiar daca tie sau mie ni se pare scump, nu inseamna ca nu sunt si potentiali clienti care sunt incantati ca vor putea cumpara un S24 Ultra ceva mai ieftin la precomanda decat dupa momentul efectiv al lansarii.

      Ce mi se pare ciudat este cum o numesc ei precomanda, dar de fapt telefonul deja se livreaza.

        (Citează)

    • Andrei G: Ce mi se pare ciudat este cum o numesc ei precomanda, dar de fapt telefonul deja se livreaza.

      Nu, din 24 ianuarie încep livrările, din câte știu eu.

        (Citează)

    • Alin: Numără si “discount” , “redus”, “bonus” – limbaj de marketing ca sa induca ideea ca e super afacere.

      Este super-afacere dacă vrei telefonul. Mai bine dai precomandă cu toate acestea avantaje decât să-l iei peste o săptămână fără ele.

      În rest, dacă prețul a scăzut, așa scrie în dicționar că se cheamă, reducere. Nu-i vreun cuvânt obscen.

        (Citează)

  11. Atat de bine merge precomanda ca trebuie sa scoata din palarie inca un voucher de 10% din asa zisa valoare a telefonului. Yup, cu siguranta, de marinimosi ce sunt coreeni fac “promotie”

      (Citează)

  12. Butiulca Tudor

    23/01/2024 la 6:23 AM

    Bună dimineața , si cei de la samsung.ro dau voucher de 500 de lei daca ai o precomanda de s24 ultra cel putin in cazul meu si doresti sa o anulezi.
    Conditia e ca il poti folosi dupa ce trece perioada de retur a comenzii si il poti folosi la orice de pe samsung.ro, eu l-am primi deja, achizitionat cu 6200 de lei varianta de 512 gb, am dat un Samsung vechi la trade in.

      (Citează)

  13. Pusa comanda pt un S24+, livrat de catre EVOmag.
    Sunt curios cand vor livra produsul, astept de o saptamana.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus