un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 22 ianuarie 2024

22 Jan 2024  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

Știri din România:

Cele mai importante știri:

Altele:

Making of Vision Pro. Când realizezi ce linie de producție mare este necesară pentru un produs nou:

De asemenea, o prezentare detaliată a interfeței și funcțiilor căștii Vision Pro:

  18 comentarii

 1. Oare cand va fi disponibil xbox game pass in Romania?

    (Citează)

  • Pai nu e deja?

     (Citează)

  • E disponibil doar PC Game pass pe care il am deja. Daca incerc sa-mi fac pt xbox sau sa fac upgrade la ultimate nu ma lasa.

     (Citează)

  • Da, e doar varianta de PC disponibilă.

     (Citează)

  • Functioneaza fara probleme si Xbox Game Pass. Tot ce trebuie sa faci e sa mergi in setarile consolei, iar de la region sa alegi o tara in care au lansat oficial serviciul. Cei mai multi folosim UK. Preturile in store o sa iti apara in GBP. Poti plati cu card sau PayPal, sau poti face redeem la coduri de XGP, care se vand chiar si pe Altex, emag, etc.

     (Citează)

  • Pe vremea mea cerea si adresa de UK, am locuit pe Downing Street 10 ani buni.
   As recomanda totusi Irlanda, pentru preturile in Euro.
   Problema de fond ramane, trebuie sa te dai peste cap sa dai bani celei mai valoroase corporatii din lume, care nu poate fi deranjata sa deschida un SRL cu capital sociual de 200 de lei sa-si vanda serviciile in RO

     (Citează)

  • Cât a folosit copilul consola am avut adresa în sediul Apple.

     (Citează)

  • Sorin: Problema de fond ramane, trebuie sa te dai peste cap sa dai bani celei mai valoroase corporatii din lume, care nu poate fi deranjata sa deschida un SRL cu capital sociual de 200 de lei sa-si vanda serviciile in RO

   Nu cred că-i vorba de vândut în sensul de importat paletul de marfă si distribuit, cât de faptul că este nevoie și de service, suport tehnic, localizări șamd, iar piața este mică și cu aptitudini spre piraterie sau măcar spre PC/Playstation.

     (Citează)

 2. Vision Pro este mai grea decât aproape orice altă cască VR din piață

  Vezi? Nu degeaba a luat Dr Dre 3 miliarde de coco pe castile alea. I-a invatat ca greu inseamna calitate.

    (Citează)

 3. cosmin:
  Oare cand va fi disponibil xbox game pass in Romania?

  eu am xbox game pass. fac oare ceva gresit sau l-am facut cu un vpn si nu-mi amintesc?

    (Citează)

 4. Observatia unui amic care lucreaza dincolo la filmul de pe YT care prezinta Vision Pro: iar un stereotip clasic vestic – el blk, ea – alba. pozele prezinta pe una blk, mai face un video call cu una asiatica.

    (Citează)

 5. Domnu’ Radu, cred că e momentul pentru un articol d-ăla bun referitor la tehnologiile smart home.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus