un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Coșurile cadou de la Finestore au 25% reducere și puteți câștiga și premii la tombolă

5 Dec 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, PUBLICITATE  ·

2 comentarii

Cred că știți beneficiile unui coș cadou cu multe delicatese în el de la Finestore, dar să vi le reamintesc rapid. Poate că nu știți ce să luați cadou cuiva. Poate că vreți să trimiteți ceva bun unor rude de la distanță. Poate vreți cadouri pentru angajații firmei sau pentru colaboratori sau pur și simplu vreți să apăreți la ușa cuiva de Crăciun cu un coș mare și frumos ambalat cu bunătăți.

Cei de la Finestore produc chiar ei aceste coșuri cadou. Ei comandă delicatesele din interior, le grupează și împachetează festiv. Coșurile se vând din stoc și sunt expediate rapid inclusiv prin curierat, cu o cutie suplimentară pentru protecție. Dacă țin bine minte din anii trecuți, există și posibilitatea de a trimite multe coșuri la adrese diferite, dar trebuie să-i contactați pentru asta.

Mai au acum și o promoție numită Santa’s List prin care oferă reducere de 25% din prețul produselor marcate astfel, dacă folosiți codul SANTA25 la achiziție. O mulțime de coșuri cadou au deci reducere 25%, ceea ce înseamnă că cel mai ieftin coș cadou costă 103 lei, iar vreo 20 de alte coșuri au prețuri în jur de 150 de lei.

Este prima oară când observ și că Finestore asortează produsele. Toate cele din coșul Royal Collection au etichete negru cu roșu, de exemplu, la Purcari Masterpiece și altele sunt negru cu auriu, iar la Impressive s-a mers pe alb-negru. Nice touch.

Am vrut să aleg 3 coșuri care mi-ar plăcea mie din lista lungă de la Finestore, dar au ieșit 4 la număr. Pe oricare le-aș beamânca sau dărui cu mare plăcere:

Prosecco Treasure, care conține prosecco San Martino Millesimato Dry, un panettone, trufe din ciocolată belgiană Bianca Christamas Edition, praline Hazelnut Passion, migdale în ciocolată fina cu aromă de turtă dulce, două coastere pentru pahare cu mesaje festive, ceai Richard Best Wishes în cutie metalică și o decorațiune brăduț de Crăciun.

Time to Shine, care conține un prosecco Foss Marai Super Gold Extra Dry (un brand foarte bun), un panettone, bomboane cu vișine și lichior Pompadour Chocolate, praline de ciocolată Delice Oro, praline Excelcium Black Hamlet, ciocolata Maitre Truffout, o cutie de bomboane Ferrero Rocher, și dulceață naturală de suc sau mure Mica Ilinca. Îmi place că au pus un produs 100% românesc și artizanal.

Serenity Now Moments, care conține spumant Soffio Oro Blanc De Blancs Extra Dry, un panettone, o cafea italiană, fursecuri daneze cu unt în cutie metalică, trufe franțuzesti de ciocolata Truffes Fantaisie, praline în formă de fructe de mare, bomboane de ciocolată Delicious Selection, praline Prestige Tresor Chocolate și tablete de Grazioso Tiramisu Cream.

Marai Tresor, care conține un prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 (despre care vă spuneam că-i foarte bun, am cumpărat și de BF), un panettone, o cafea Davidoff Fine Aroma, praline de ciocolată, ceai în cutie metalică Basilur Premium Anniversary, un set de ustensile pentru aperitive și brânzeturi, un odorizant de casă Dorota Aroma Home Diffuser, Black Rose Patchouli, tapas La Chinata cu ulei de măsline, și o terină gourmet de fazan cu trufe, tot La Chinata.

Alte coșuri pe care să vă uitați după idei:

  • Purcari Masterpiece, care conține spumant Cuvee de Purcari Brut.
  • Midnight Elixir, care conține un vin roșu italienesc Grande Alberone Quintus.
  • Emporium Prosecco, care conține prosecco Giordano Prosecco Millesimato DOC Extra Dry și un vin roșu Emporium Primitivo Di Manduria.
  • Impressive, care conține whisky Johnnie Walker Black Label, prosecco Foss Marai Strada Di Guia 109 și vin roșu Varvaglione 12 E Mezzo Primitivo Del Salento.
  • Royal Collection, care conține șampanie Gosset Grande Reserve Brut în cutie cadou, coniac Remy Martin VSOP și un vin roșu Grande Alberone La Forza.
  • Golden Toast, care conține spumant Always D’Or Blanc de Blanc.

Sunt 142 de coșuri cadou listate, uitați-vă pe acolo dacă nu vă plac cele mai de sus.

Există și o tombolă. Cei care vor comanda un produs marcat cu Santa’s List, fie el coș cadou sau altceva din site, participă la tragerea la sorți pentru 100 de pachete, fiecare conținând cele 5 băuturi din lista de mai jos.

    2 comentarii

  1. Mda, cu tot cu 25% discount, tot e mai scump decât acum 5 săptămâni.

      (Citează)

    • Pai asa e de obicei, maxim de 2 ori in an sunt promotiile bune, in rest clasicul marketing, azi 200 lei, peste o luna 200 redus de la 319.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus