un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mulțumesc cititorilor care au cumpărat Tesla (plus: au început livrările de Model 3 cu facelift)

17 Nov 2023  ·

AUTO  ·

8 comentarii

Se pare că au început livrările de noul Tesla Model 3. Estimările la lansare erau pentru noiembrie și iată că au fost adevărate. De fapt, nu știu de ce n-ar fi, sunt automate în funcție de ritmul de producție și numărul de comenzi înregistrate până atunci.

Tocmai am văzut un nou Model 3 in cartier cu numere roșii. Noul Model 3 este ușor de recunoscut, în spate scrie mare Tesla, pe când modelele mai vechi aveau doar logo-ul acolo. Update: astăzi am mai văzut două în 5 minute la Supercharger.

Și din față mașina mi se pare ușor de recunoscut, are faruri orizontale, nu alungite vertical în sus pe aripi.

Acest Model 3 se lansează cu autonomie oficială de 678 km in echiparea Long Range. Sunt multe alte îmbunătățiri utile la interior, le-am arătat la lansarea Model 3 facelift în România.

Vreau să mulțumesc cu aceasta ocazie cititorilor care și-au cumpărat Tesla prin linkul meu de afiliere. Nu știu cine sunteți, aplicația nu zice asta, dar s-au cumpărat câteva Tesla prin linkul meu de afiliere. Acest lucru se întâmpla de fapt prin septembrie, când a fost o noua rundă de Rabla Plus, și nu are legătură cu lansarea de acum. Nu știu nici ce modele ați cumpărat, dar să le conduceți cu plăcere!

Dacă veți cumpăra o mașină Tesla prin linkul meu, primiți discount 250 de euro. In septembrie discountul a fost chiar de 500 de euro pentru orice model, un bonus bun. Puteți să vă înscrieți și la testdrive prin acel link.

Am primit și eu cateva credite bonus. Pe unele le-am folosit deja pentru a activa niște runde de încărcare gratuită la Supercharger. Pe altele cred că le voi folosi ca sa deblochez Acceleration Boost, care scade timpul până la suta la oră de la 5 la 4,4 secunde, ca la modelul Performance.

    8 comentarii

  1. Nu cred că diferența între masina ta și Performance este doar atât. Sunt aproape sigur.

      (Citează)

  2. Poti debloca Acceleration Boost si daca reusesti sa o tii la peste 100 la ora timp de macar 30 secunde in oras.

      (Citează)

  3. Din fata masina ti se pare usor de recunoscut pentru ca arata la fel ca acum 10 ani cand a fost lansata si probabil ca o sa mai arate tot asa inca vreo 10 nu de alta dar modalitatea lor de procuctie le face greu sa umble la design.

    Eu zic sa pastrezi acceleration boost pentru cand e gata soseaua de centura a bucurestiului, poate pe la urmatorul facelift in 10 ani :)

    Sa ne zici cum e cu asigurarea la primul accident , am inteles ca se dau la casat sau costa enorm reparatia depinde de accident.

      (Citează)

  4. In continuare pe autostrazile din Germania numărul de electrice scade in continuare. Se pare ca statistic scaderea e raportata la numarul de electrice cumparate, adica multi cumpara dar putini ies pe autostrada. Personal mie mi se pare ca au devenit flori rare, greu de vazut o tesla pe authoban iar cand apare, de obicei sta in spatele unui tir. Stiu ei ceva, eu doar am vazut niste cozi la chargere prin parcari. Cata cafea poti sa bei pana la urma pe un drum Munchen Duesseldorf?
    In orase in schimb e plin

      (Citează)

    • Pentru ca e logic.
      1. Nu te plimbi pe autostrada sau in jurul ei sa respiri poluarea generata de masini ci in orase.
      2. Cat de des faci drumuri mai lungi de 400 km intr-o zi?

        (Citează)

    • @AndreiofB: din cate am auzit Munchen si Dussledorf stau OK pe transport in comun. Si, tot din auzite, n-ai nevoie de 4 secunde pana la suta in oras. Dar, da, stam cu ochii pe Norvegia, cu punga de popcorn in poala.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus