un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

4 jocuri bune care se lansează în noiembrie 2023

1 Nov 2023  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Doar 4? Da, este o lună cu mai puține jocuri interesante (și toate se lansează în primele zile), dar asta este bine pentru că septembrie și octombrie au avut multe titluri bune pe care să le jucați acum.

Robocop: Rogue City – 2 noiembrie

Steam, PlayStation. Jocul nu prea mă atrage pentru că pare a avea un ritm lent. M-am uitat la clipul de mai jos cu gameplay și… este Robocop. Lent, blindat, fără finețe. Then again, poate acesta va fi farmecul lui, să fii un cyborg care trage în zeci de dușmani la rând.

The Talos Principle 2 – 2 noiembrie

Steam, PlayStation. Acesta pare a fi genul meu de joc, un soi de quest tip Myst, cu o lume SF din aceea impresionantă prin construcțiile ei misterioase. N-am jucat prima parte, dar înțeleg că a fost bună. Probabil voi juca partea 2.

Uitați-vă la gameplay. Este hipnotizant uneori și are genul de poveste misterioasă de explorare. La un moment dat citează din Iain Banks, care a scris seria Culture. Shut up and take my money!

EA Sports WRC – 3 noiembrie

Steam, PlayStation. Vă plac raliurile? Acesta este jocul cu raliuri. O mulțime de jocuri bune cu curse auto au apărut în ultima vreme, acest gen are parte de o renastere.

Call of Duty: Modern Warfare 3 – 10 noiembrie

Steam, PlayStation. Ce să mai zic? De când am aflat că seria Call of Duty generează miliarde de dolari anual, nu mai comentez jocurile CoD. MW3 oricum arată excelent în trailer.

PlayStation Portal se lansează pe 15 noiembrie, apropo. Tot în noiembrie: Hogwarts Legacy ajunge pe Nintendo Switch, se lansează și Bluey the video game, plus un update de Microsoft Flight Simulator numit Dune, care introduce ornitoptere și scene din Dune în joc.

 

    4 comentarii

  1. Cred că acesta a fost cel mai bun an dpdv al lansării jocurilor pe PC.

    Cât despre CoD, nu merită atenția nimănui, practicile murdare pe care le execută sunt dezgustătoare, totul e făcut să genereze cat mai multi bani, restul nu contează, din păcate.
    Au inclusiv un sistem de matchmaking bazat pe cosmetice … deplorabil.

    Dpmdv ar mai rămâne Rogue trader și Space marine 2 in decembrie.

    Despre game of the year când vorbim?

      (Citează)

  2. E de văzut si The Finals, acum in open beta. Foarte mișto jocul, încercați-l.

      (Citează)

    • Coco:
      E de văzut si The Finals, acum in open beta. Foarte mișto jocul, încercați-l.

      Cred că suntem prea bătrâni pentru multiplayer FPS … daca te uiți la majoritatea jucătorilor ăștia zici că sunt drogați, au niste mișcări ce îmi provoacă greață la propriu

        (Citează)

  3. @Radu sa iti dea D-zeu sanatate, nu stiam de data lansarilor, stateam in baza anuntului pe steam. Mersi.
    Robocop ca poveste cred ca o sa fie ceva in genul Detroit Become Human.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus