un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Novo Park construiește un uhm… nou parc… în Pipera

21 Aug 2023  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Am fost recent în Novo Park din Pipera. Este un complex de birouri de pe Dimitrie Pompeiu și Fabrica de Glucoză, unul dintre cele mai vechi de acolo.

Se construiește un fel de parc cu aspect modern acolo. Înțeleg că este dezvoltat chiar de către cei ce dețin acele clădiri, deși nu știu exact de ce. Am senzația că numărul angajaților care lucrează de la birou este la minim.

Oricum, este un parc pe mai multe niveluri, cu tot felul de pasarele, umbrele SF, supraetajare, niște zone lăsate ca balcoane din care să vezi nivelul inferior. Arată futurist și sunt curios să-l văd la final. La propriu se face un parc… novo.

Nu știu dacă poate intra oricine acolo. Teoretic poți să zici la poartă că mergi la una dintre companiile de acolo și treci mai departe. Vom vedea.

  7 comentarii

 1. E Yunity, nu Novo, dar nfine chei ef si, mecdonaltz, tot aia.

    (Citează)

 2. Hmmm, incepe convertirea in rezidential, ca prea se inghesuie clientii de spatii de birouri?

    (Citează)

 3. Instalațiile din prima poză par a fi inspirate după copacii artificiali din Gardens by the Bay, Singapore. Rămâne de văzut dacă vor pune și verdeață pe ei :)

    (Citează)

 4. Parc sunt herastrau, carol, tineretului, IOR. Ala e maxim “loc de joaca” pentru adulti, sa fie prostiti sa cumpere acolo dupa ce zona o sa se transforme in ghettou…pardon rezidentz.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus