un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 17 aprilie 2023

17 Apr 2023  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

  5 comentarii

 1. Elon Musk este un sociopat, numai prostii se mai uita in gura lui.

    (Citează)

 2. Vorbește pt tine.

    (Citează)

 3. Nu mai detine nimic, de aici durerea: “Elon Musk doesn’t currently own any shares in OpenAI. However, he did at one point own a stake in the company, but he sold his stake to Microsoft in 2018”

    (Citează)

 4. Păi el a solicitat oprirea “cercetărilor”, dar dacă n-a vrut nimeni, și-a făcut și el AI-ul lui.
  Care e problema?
  Mi-aș face și eu unul, dacă aș ști.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus