un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un wallpaper de telefon de la NASA cu misiunea Artemis 2

17 Apr 2023  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

NASA a publicat niște postere pentru viitoare misiune Artemis 2. Unul dintre ele mi-a plăcut și l-am pus ca wallpaper pe telefon. Ca bonus, are și fundal negru, ceea ce înseamnă consum redus și contrast bun cu pictogramele.

Originalul este mai jos (redimensionat la 1440p) și apropo sunt o mulțime de imagini interesante în site-ul NASA:

Eu am scos logo-urile NASA și Artemis 2, că nu prea au rost în wallpaper pentru că se suprapun cu zona de notificări și punch-holes:

Arată destul de bine pe telefon.

Apropo de wallpapers, Google are o aplicație bună numită Google Wallpapers care include și multe imagini NASA. Din păcate, aplicația nu a mai fost actualizată, așa că imaginile incluse acolo sunt tot ce primiți, dar sunt multe bune și grupate pe categorii (artă, fantasy, grafică, landscape, orașe etc).

O altă aplicație prin care m-am uitat un pic a fost Resplash. Aceasta ia imagini din Unsplash, care este un site de free stock images, și le pune în telefon. Dacă vreți un wallpaper cu un cappuccino, găsiți acolo zeci de variante.

    5 comentarii

  1. “Google wallpaper” pe Samsung S22+: “Acest telefon nu este compatibil cu aplicația” :)

      (Citează)

  2. Samsung are o optiune built-in de wallpapers numita Dynamic Wallpapers, care contine mai multe categorii, pot fi alese pana la 5 simultan din cate imi aduc aminte.
    Zedge mai este o aplicatie utila, cu un catalog mare de imagini.

      (Citează)

  3. Recomand Backdrops pentru Android. Au wallpaper-uri originale, plus poate și comunitatea să încarce, imagini.

      (Citează)

  4. Vlad:
    Zedge e cam bloat, multe reclame, aglomerat… Îl mai utilizam, acum ceva ani, dar nu merită.

    Am folosit eu recent Zedge și Prokerala.com pentru a încărca un ringtone făcut de mine (un cântec de tulnic). Wallpaper care să-mi placă nu am găsit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus