un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lumea roboților: Porc vinde tricouri generate de AI

28 Mar 2023  ·

FOOD & LIFESTYLE, TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

PORC face asta de mai multă vreme. Anul trecut i-am cumpărat lui nashu_mare un tricou de pe site-ul lor și atunci am observat treaba asta.

Pe tricourile lor care imită tablouri celebre (Gothic, No Saints etc), dar cu un porc în loc de om, scrie micuț jos: “Reenvisioned with the help of AI”

Iată un exemplu de pe site-ul lor:

(Originalul se numește American Gothic, apropo.)

That’s pretty cool. Am cerut mai multe detalii și mi s-a spus că fețele… porcilor… sunt generate cu DALL-E 2, cum mă așteptam și eu, iar apoi imaginea este prelucrată și finisată de un grafician în Photoshop, ca să fie totul bine îmbinat și potrivit. AI-ul a ajutat la creația generală și a economisit cuiva timp.

 

Ai putea face însă integral tricouri folosind un AI. M-am uitat pe DALL-E 2 și acolo îți poți genera cam orice vrei tu ca imagine. Uitați câteva imagini mai jos, împreună cu textul care le-a generat.

Ar merge de un tricou, iar multe site-uri îți permit să uploadezi propria imagine și ei ți-o printează pe tricou și ți-l trimit acasă. Probabil ai putea crea un magazin întreg doar cu așa ceva, că imaginile de mai sus sunt chiar mai complexe decât multe de pe Threadless sau Teepublic.

  5 comentarii

 1. De cand m-am jucat cu midjourney am zis ca nu mai cumpar nimic preimprimat ci imi voi face propriile imprimeuri. Am testat deja cateva locuri in B care imprima si iese foarte bine.

    (Citează)

 2. Eu nu inteleg acest brand “porc”. Ar trebui sa fiu idiot ca sa port ceva pe care scrie “porc”

  Fruit of the Loom au bumbac foarte bun, sunt cele mai bune tricouri pentru branduit, si la 20 de lei pretul este imbatabil.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus