un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 28 martie 2023

28 Mar 2023  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Mai mult gameplay din Final Fantasy 16:

  6 comentarii

 1. 2. Microsoft lansează doar un public preview pentru Teams, care mere doar pe Windows. Nu e versiunea finala. Nu e doar versiune îmbunătățită, e rescrisă de la zero, pentru că nu mai folosește electron.

    (Citează)

  • Mi-e frica, abia o stabilizasera pe asta (la modul ca nu mai crapa spontan in mijlocul call-urilor, acum mai face doar figuri ocazional la screen sharing).
   De asemenea, nu sunt nerabdator sa fiu acccesibil pe toate conturile deodata, imi placea ideea de a face switch cand am de lucru pentru un anume client.

     (Citează)

 2. Nvidia CTO: “Crypto doesn’t bring anything useful for society. AI does.” Total de acord.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus