un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Povestea frumoasă a lui Doug DeMuro despre Porsche Carrera GT

21 Feb 2023  ·

AUTO  ·

8 comentarii

Dacă vă plac mașinile, probabil îl urmăriți pe Doug DeMuro. Este probabil cel mai popular youtuber auto, iar felul în care insistă pe tot felul de detalii și mici funcții ale mașinilor, numite de el quirks and features, l-au făcut și mai celebru.

Îmi place să aud că site-ul pe care l-a lansat destul de recent împreună cu un antreprenor tech, Cars & Bids, a primit o investiție mare din partea unei companii. Site-ul este unul de vânzări auto, dar accepta doar mașini inedite sau exotice, ceea ce l-a făcut și foarte vizitat inclusiv pentru window shopping. O idee bună și bănoasă.

Chernin Group ar fi plătit 37 de milioane de dolari pentru pachetul majoritar la Cars & Bids, dar și la canalul său de YouTube, zice Robb Report. Nu este clar ce înseamnă asta în termeni mai preciși și pentru business-ul viitor, dar este clar că s-au schimbat mulți bani.

As part of the deal, the Chernin Group (TCG) will take a majority stake in a new company that will combine DeMuro’s YouTube work and Cars & Bids into one venture. It will also place Ro Choy, an expert in business transformation, as CEO.

Îmi place clipul de mai jos în care povestește cum și-a cumpărat o Porsche Carrera GT cu banii încasați. Povestește cum este fan de mic al acestui model, cum colecționează figurine de-ale sale, cum acest model în particular l-a făcut să intre în presă în domeniul auto și de acolo să deschidă un canal YouTube. Practic, i-a schimbat viața. Îi dau și lacrimile la final.

    8 comentarii

  1. Se agita pana naduseste cand prezinta cate-o masina. E ok gagiu’. Funny.

      (Citează)

    • Pana acum vreo doi ani era mai calm. In video-ul asta e chiar obositor de agitat, parca sta in preajma unui infarct miocardic. Dar, oricum, il prefer pe el decat pe supercar blondie. :))

        (Citează)

  2. Poartă pantaloni prea scurti pt 35 ani.

      (Citează)

  3. Nu pot sa-l urmaresc, e prea agitat….BUT, it is what it is :)

      (Citează)

    • Mi s-a parut epic episodul.
      Energia, emotia si autenticitatea cu care isi exprima trairile debordante in legatura cu VISUL LUI transformat in realitate sunt absolut contagioase.
      Nu-l urmaresc constant, dar il urmaresc de vreo 3-4 ani, omul e PASIONAT de masini si se vede ca face cu PLACERE.

      E personificarea lui “fa ce-ti face placere si nu vei munci o zi in viata ta!”.

      Multumesc Radule. Fara articolul tau nu as fi ajuns asa repede sa vad acest episod.

        (Citează)

  4. Sunt mare fan Porsche, dar nu știam de el. Hai că-i dau o ascultare. Și eu visez la un Porsche, dar 911 clasic până cel mult la ultimul răcit pe aer 993.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus