un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Compilația GoPro best of 2022 cu cele mai bune clipuri (ale altora)

3 Jan 2023  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

GoPro nu vinde musai camere video, ci de fapt vinde experiențe aspiraționale. De fiecare dată când văd clipuri oficiale GoPro îmi spun “da, aș vrea să trăiesc și eu astfel de experiențe și să văd astfel de locuri”. GoPro îți vinde ideea că ai putea trăi și tu astfel de momente, iar primul pas pentru asta este să cumperi o cameră de-a lor, ca să fii pregătit.

Și de-a lungul timpului am cumpărat trei, generațiile Hero3, Hero7 și Hero10. N-am trăit experiențe precum în clipul de mai jos. Mai degrabă, filmările mele sunt cu mine intrând în apa Mării Negre, pas cu pas, și zicând “ah ce rece este! Stai că mai vine un val! aaaah m-a stropit pe spate!” și din astea.

Nu că aș regreta amintirile surprinse cu GoPro-ul meu, își merită banii. M-am filmat cu unul într-un hamam din Georgia, unde m-a spălat un tip de zici că eram mașină la spălătoria auto. M-am filmat la snorkeling și în caiac prin Thailanda și la rafting pe râul Buzău. Am filmat-o pe Alice pentru prima oară în viața ei în valurile mării, dând încântată din mânuțe de câte ori trecea câte unul. Good enough for me!

Anyway, GoPro are pe canalul oficial clipul acesta mișto cu compilații de la oameni care trăiesc viață din aia mai palpitantă decât să fie spălați de un alt bărbat cu săpun. Cel de anul trecut poate fi găsit aici.

  5 comentarii

 1. „GoPro îți vinde ideea că ai putea trăi și tu astfel de momente, iar primul pas pentru asta este să cumperi o cameră de-a lor, ca să fii pregătit.”

  Truc de căpătâi în publicitate. Mai important decât să-ți vinzi produsul sau serviciul este să vinzi iluzii. Iluzia că respectivul produs sau serviciu este cea mai bună cale de a accesa anumite experiențe. De obicei, nu e.

    (Citează)

 2. Foarte multe scene din Best of 2022 sunt și în clipul pe 2021.

    (Citează)

  • De fapt din clipul cu Million Dollar Challenge.

     (Citează)

  • @alunelu: Si cu ce se schimba problema? Clipul Million Dollar Challenge este din 2021! Aici avem un “best of 2022” cu imagini filmate si in 2021 ceea ce face titlul cam mincinos. Corect ar fi fost un “best all time, 2022”, sau ceva de genul.

     (Citează)

 3. Imi luasem si eu un GoPro (6 Black cred) si cateva luni mai tarziu a venit pandemia. De atunci sta printr-un dulap si nu mai am nicio tragere sa-l folosesc (bine, nu skiez si nici nu sar dintr-un avion) chiar daca il luasem pentru excursii/vacante or other interesting stuff. Ultima oara l-am folosit cand am mers in Harghita la plimbare cu sania trasa de caini husky.

  Mi se pare ca a mers tot mai greu de la o utilizare la alta :(.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus