un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 4 octombrie 2022

4 Oct 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

Scenetă despre BeReal la Saturday Night Live în primul episod al noului sezon. Aplicația a fost apoi știre peste tot:

    9 comentarii

  1. Eu nici nu ma mai pot uita la ceva decat in 4k. Altfel imi lacrimeaza ochii.

      (Citează)

    • se numeste alergie la sarakie

        (Citează)

    • Mananca niste icre negre. Cica fac minuni, daca sunt amestecate cu cristale Swarovski

        (Citează)

    • Haha.
      Mi se pare dezgustătoare strategia yt de a convinge clienții să cumpere premium. 100 reclame in timpul video-urilor, acum asta. Nu mă uit deloc la 4K și nu îmi fac premium in veci, pt cele 2 filmulețe pe zi cate vad eu.

        (Citează)

    • @Tano, pentru cele două filmulețe câte vezi tu pe zi nici n-ar trebui să te deranjeze atât de tare reclamele și lipsa 4k, nu? Ce modă e asta să te plângi de niște servicii pe care nu le folosești? Ești român veritabil… :))

        (Citează)

  2. M-a bagat cumnatu-meu in “familia” Apple ca sa folosesc si eu Music. M-am lamurit cum sta treaba cu ergonomia si user-friendliness-ul Apple. Adica lipsa lor. Daca faci o aplicatie pentru Android si vrei sa fie primul contact cu ecosistemul tau, asta a fost un contact absolut jenant, mi-a trecut orice idee de a trece pe iOS.

      (Citează)

    • Stiu ca am mai zis pe aici ca Premiumul la indieni e vrei 80 lei pe an plus vreo 3 luni bonus.. cand e oferta

      12-mesi
      Massima convenienza -1.290,00 INR. 79lei
      3-mesi -399,00 INR. 24 lei
      1-mese- 139,00 INR. 8 lei

      Poate se considera cocalarism chibzuismul asta maxim, dar google te lasa si asa, numa sa platesti odata contul ala.. Merge cu orice vpn si card oarecare.

      Ciudat ca Disney, Spotify (si ele mult mai lesne) etc le poti platì numai cu card indian..

      De Kenia va zici altadata..

        (Citează)

    • Cred că au impresia că nu merită resursele (să facă aplicația ca lumea). La fel am pățit și eu cu iTunes pe Windows, efectiv mă enervam când trebuia să fac ceva acolo. Acum 1 an sau 2 am vrut să fac back-up la un iPhone pe un PC și spre sfârșit dădea câte o eroare (și până acolo mergea foarte greu). Același iPhone cu același cablu a mers fără probleme pe un MacBook. Și cum zici tu, rămâi cu impresia că iTunes (deși a fost scos recent din macOS) e ceva groaznic, în timp ce pe mac merge chiar bine.

      Nu cred că i-a interesat niciodată să atragă utilizatori în felul ăsta, ci se așteaptă ca oamenii să încerce direct ecosistemul – adică vrei parte lor mobilă, iei direct iPhone/iPad și MacBook.

        (Citează)

  3. Petronius:
    Stiu ca am mai zis pe aici ca Premiumul la indieni e vrei 80 lei pe an plus vreo 3 luni bonus.. cand e oferta

    12-mesi
    Massima convenienza -1.290,00 INR. 79lei
    3-mesi -399,00 INR. 24 lei
    1-mese- 139,00 INR. 8 lei

    Poate se considera cocalarism chibzuismul asta maxim, dar google te lasa si asa, numa sa platesti odata contul ala.. Merge cu orice vpn si card oarecare.

    Ciudat ca Disney, Spotify (si ele mult mai lesne)etc le poti platì numai cu card indian..

    De Kenia va zici altadata..

    Vezi ca pe Argentina te costa doar 4 Lei premium si poti da si la familie acces :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus