un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am mers la KJ Center, magazin cu produse alimentare coreene și japoneze

14 Sep 2022  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

14 comentarii

Dacă vreți diverse ingrediente și preparate coreene și japoneze, mergeți la un KJ Center. Sunt mai multe astfel de magazine în București. Eu merg la cel de pe Banu Manta, vizavi de Primăria Sector 1.

Magazinul are sute de produse interesante. Tot felul de sosuri picante sau nu, o mulțime de tipuri de ramen, de dumplings, de kimchi, tăiței și multe altele. Am văzut tot felul de băuturi și dulciuri vândute doar în zona aceea a lumii, de exemplu KitKat cu arome ciudate.

Am mers acolo recent pentru o maioneză Kewpie. Am plecat cu o sacoșă de produse, cum se întâmplă de câte ori merg la cumpărături după “doar” un produs. Dacă aveți recomandări de alte produse bune de acolo, ascult cu plăcere.

    14 comentarii

  1. Kimchi FTW !!!
    acum serios, ai multe chestii de incercat dar incepe cu kimchi :)

      (Citează)

  2. ca ramen, probabil alea neoguri sunt cele mai bune

    ca sos de soia, mai bine iei de altundeva unde e mai ieftin (valabil pt orice sos de fapt)

    ca dulciuri si sucuri, oamenii le iau doar ca sunt curiosi, de acolo si justificarea pt preturile mari

    eu as vrea sa stiu daca au si mazare invelita in crusta cu aroma de wasabi

      (Citează)

    • Au mazăre din aia, cel puțin la magazinul din Universitate (lîngă Palatul Suțu, lîngă fostul cinema Luceafărul, pe str. Ion Ghica) am văzut acum cîteva zile.
      Mai iau și eu chestii de acolo, de curiozitate, destul de rar. Nu sînt fan. Dar fie-mea e, ar intra acolo zilnic după tot soiul de migdale cu nuștiuce arome, colțunași, sucuri în sticle ciudate (unele sînt închise cu o bilă de sticlă pe care trebuie să o împingi), tăiței și altele.

        (Citează)

    • Acei “ramen” sunt niste taitei instant, la Lidl costa 1,19 lei punga.

        (Citează)

  3. Toate/toti(?) steam dumplings aia de acolo.

      (Citează)

  4. Cel mai mare fan al napolitanelor Kit Kat este aici. Le-am testat prin targurile de la Romexpo – Asia Fest, apoi au aparut in magazinele Miniso prin mall si in final le-am gasit la magazinul de la universitate kj center. Au si site pentru doritori. Recomand cele cu expresso, portocale, iar pentru pofticiosi mai adaug capsuni, sakura-(alb-negre) si mar cu scortisoara. Se mai gasesc si in unele duty free.

      (Citează)

  5. Dumplings nu am gustat niciodata. Imi doresc de ani de zile, de cand a aparut Kung Fu Panda.
    Nu apar pe site, ori nu le merge bine search-ul.
    De asemenea ce nu am gasit la noi si am avut ocazia o singura data in viata sa incerc- Tokyo Banana!!!!

      (Citează)

    • Au in Lidl mereu (la saptamana asiatica) tot felul de galuste de prin diverse tari: Japonia, China, etc. Si sunt mai accesibile la pret ca cele din acest magazin.

      Si kimchi aduc periodic in Lidl, am luat de cateva ori pana cum… e foarte bun.

        (Citează)

  6. Eu am comandat online de la ei saptamana trecuta, vreo 10 pahare diferite din alea cu taietei de mananca ei in filme. Si extra spicy toate, multumit.

      (Citează)

  7. Japonia e scumpa in Japonia, daramite importata in Romania :))

      (Citează)

  8. Kopa_Kopan:
    Sunt mai bune napolitaenele Roshen.

    doar cele cu ambalaj verde. Pt restul bagi zahar degeaba.

      (Citează)

  9. Woongjin Morning Rice, dacă au.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus