un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 14 septembrie 2022

14 Sep 2022  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

PlayStation State of Play de ieri:

  9 comentarii

 1. Radule.. ce jocuri joci acum pe consola?

    (Citează)

 2. Articolul cu 9/11 este sticky?

  Întreb ca am tot intrat pe blog în ultimele zile, și fiind primul pe care l-am văzut tot timpul am crezut ca nu ai postat nimic, dar dacă dai puțin scroll… Vezi restul articolelor.

    (Citează)

 3. Concluzie: masurile anti-tracking ale Apple au fost implementate pentru a creste profiturile companiei, nu neaparat pentru a proteja intimitatea utilizatorilor. Nu este neaparat un lucru rau, dar acum stim de ce si-au asumat ei sa supere o intreaga industrie de publicitate.

    (Citează)

  • Cum să scrii prostia asta? Ce legătură are? Doh…

     (Citează)

  • Cum adica nu are nici o legatura? Sa incerc sa-ti explic:

   – Apple limiteaza tracking-ul din iOS;
   – dezvoltatorii de aplicatii incep sa castige din ce in ce mai putini bani din publicitate;
   – asta ii determina sa creasca tarifele pentru aplicatii cu o medie de 40%;
   – Apple pastreza un procent din toate tranzactiile efectuate, automat veniturile lor cresc.

   Poate pentru Apple nu este o crestere de 40%, dar probabil daca spunem 20% nu exageram deloc.

   PS: toata analiza aceasta nu este inventata de mine, se regaseste in link-ul pus de Radu.

     (Citează)

 4. Sub mini o fi 429usd la mama lui acasă, dar aici e 499eur. Și având în vedere că un sub normal e puțin peste 700, nu mi se pare că ăsta micu’ merită.

  Bine, n-am de gând să dau 700eur pe un subwoofer acum așa că săracii vecini vor trebui să asculte la o calitate mai slabă filmele la care mă uit.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus