un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O perioadă bună pentru jocuri: Steam Summer Sale și noile planuri PS Plus au fost activate în România

24 Jun 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

PlayStation a activat astăzi și în Europa abonamentele noi, cu jocuri incluse (sau nu). Le găsiți în această pagină.

La final de tot, după descrierea lor, puteți afla și cât ar trebui să plătiți pentru upgrade. De exemplu, eu aveam deja PS Plus normal. Acum se numește PS Plus Essential și are aceleași beneficii. Dacă vreau să trec la PS Plus Extra, care mi-ar da acces la sute de jocuri de PS4 și PS5 (lista lor completă), ar trebui să plătesc încă 77 de lei.

Costul este adaptat planului meu, care expiră pe 27 noiembrie 2022. Ar fi 77 de lei pentru a avea PS Plus Extra până atunci, apoi 450 de lei pentru 12 luni de PS Plus Extra. 10 euro pe lună, adică.

Steam Summer Sale a luat startul astăzi. Ține până pe 7 iulie.

Dune Spice Wars în Early Access este un pic redus. Jedi Fallen Order este 10 euro, iar la anul parcă apare și continuarea sa, deci poate vreți să-l jucați.

Mai sunt multe alte oferte pe acolo, ca de obicei, voi știți ce vă interesează.

Epic Store are două jocuri gratuite în această perioadă. Primul este Game of Thrones the Board Game, al doilea este Car Mechanic Simulator 2018, în caz că vreți să bocăniți în piese și să întrebați calculatorul “cine v-a montat aici?”

    2 comentarii

  1. Din pacate la playstation scrie Disponibilitatea jocurilor variază în funcție de țară/regiune…

      (Citează)

  2. Puțin probabil să găsesc vreun joc interesant pe care să nu îl am deja.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus