un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul abonament PS Plus Extra va include multe jocuri celebre de PS4 și PS5

18 May 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Acum câteva săptămâni Sony a anunțat că abonamentele PS Plus se modifică, la noi începând cu 23 iunie. PS Plus Essential rămâne ca până acum, ai acces la multiplayer și 2 jocuri gratuite în fiecare lună.

PS Plus Extra este cel interesant deoarece include în plus foarte multe jocuri de PS4 și PS5. Plătești 14 euro/lună, dar ai multe de jucat, în special dacă ești client mai nou de PlayStation și ai de recuperat titlurile legendare din trecut.

Sony a anunțat o parte din jocurile ce vor fi incluse în acest plan. Găsiți aici lista anunțată de ei (și scrie acolo că nu sunt toate), dar pe scurt PS Plus Extra include titluri precum: Demon’s Souls (cel de PS5), Ghost of Tsushima Director’s Cut, God of War, Horizon Zero Dawn, Spider-Man și Miles Morales, Returnal, The Last of Us, Uncharted, Assassin’s Creed Valhalla, Control, Final Fantasy 15, Guardians of the Galaxy, NBA 2k22, Red Dead Redempion 2.

Mie mi se pare o combinație bună abonamentul acesta și probabil voi trece la el. 14 euro pe lună, da? Un joc din lista respectivă dacă joc în fiecare lună și deja s-ar putea să ies pe profit, având în vedere că inclusiv la reduceri și oferte jocurile celebre de PlayStation 4 și 5 ajung la 99 de lei, poate 50 de lei pentru cele mai vechi. Un Ghost of Tsushima sau un Assassin’s creed Valhalla, însă, sunt mult mai scumpe. Iar dacă joci vreo două jocuri, deja este bine.

Articolul respectiv de pe blogul PlayStation are și o notă de subsol care spune că se va lansa și opțiunea de cloud streaming în România.

 The following markets will launch in June with cloud streaming access: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland, Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia.

Pentru streaming din cloud trebuie alt abonament, PS Plus Premium, iar streamingul este posibil doar pentru titluri vechi de PS3.

Așa că, iată întrebarea. Vă tentează planul Extra sau nu?

Ce planuri aveți cu PlayStation?

(vedeți direct rezultatele)

Loading ... Loading ...

    6 comentarii

  1. Poate când o să am PS5, o să fie o combinație bună cu PS Plus premium. Așa, poate o să ajung și eu să mă joc jocuri noi mai repede – până acum m-am obișnuit să aștept ~5 ani până scade prețul considerabil.

    Dar e ok, până să-mi iau PS5 mai am jocuri pe listă pe care le-am primit cu PS+ și nu m-am apucat de ele, cum ar fi Control, Uncharted 4, Shadow of War ș-altele.

    Cu alte cuvinte, am cu ce-mi ocupa timpul până să-mi fie musai să încep Ghost of Tsushima sau Miles Morales.

      (Citează)

  2. Să termini un joc pe lună, cu un copil de nici un an în casă, e ambițios, înseamnă în medie o oră pe zi.

      (Citează)

  3. Raman la xbox de care oricum nu m-am mai atins de 1 an de zile. :)

      (Citează)

  4. Cu copil de 1 an jumătate acasă, deschid PS-ul odată la câteva săptămâni. Probabil că voi renunța de tot la abonament, eventual să-l pornesc în câte vreo lună când o să am mai mult timp pentru joc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus