un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 iunie 2022

24 Jun 2022  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Guvernul SUA a interzis Juul. Cândva era sinonim cu vaping, fiind compania cea mai populară în America.

  3 comentarii

 1. Noile Macbook-uri cu M2 vin preconfigurate doar cu 8GB RAM ? Vad ca in alte tari poti alege 8, 16 sau 24GB RAM, dar la iStyle si eMAG apar toate cu 8GB RAM.

    (Citează)

  • Daca alegi CTO (Configure to Order) direct la distribuitor (Noumax, iStyle) si astepti 8-12 saptamani, il poti avea in configuratia dorita. Retailerii, de obicei, ofera doar configuratia de baza.

     (Citează)

 2. stefan:
  Daca alegi CTO (Configure to Order) direct la distribuitor (Noumax, iStyle) si astepti 8-12 saptamani, il poti avea in configuratia dorita. Retailerii, de obicei, ofera doar configuratia de baza.

  Vad ca la iStyle nu apare CTO pentru noile Macbook-uri cu M2.

  Generatia anterioara de Macbook-uri cu M1 s-a distribuit in Romania cu 8 si 16GB RAM, in variantele retail, fara CTO.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus