un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Samsung activează oferte foarte bune la telefoane, televizoare și electrocasnice pe magazinul propriu

19 Apr 2022  ·

PUBLICITATE, TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Samsung România are oferte de Paști pe site-ul propriu, le găsiți aici. Sunt valabile până pe 24 aprilie.

Acum, mie mi se pare că Samsung în general dă prețuri foarte competitive partenerilor din retail care vând volumele mari, dar acum pe site-ul propriu au câteva pachete foarte bune.

Samsung A53 include în preț căștile earbuds Samsung Buds Live, care sunt un model foarte bun. Și telefonul în sine este bun, că-l testez în aceste zile. Ecran plăcut, camere foto care obțin rezultate bune, baterie de 5.000 mAh și 4 upgrade-uri de Android în viitor. Ca preview, m-a dezamăgit doar plasticul de pe spate, care nu mai arată la fel de bine ca anul trecut, dar bănuiesc că majoritatea îi pun oricum o husă. Review-ul video este deja pe YouTube, urmează și cel scris.

Pentru seria S22 revine oferta cu căști Buds Pro incluse în prețul telefonului, exact ca în perioada de precomandă. Practic, avantajele precomenzii, dar cu prețul mai mic din prezent, pentru că Galaxy S22 costă 4.199 lei pe site-ul Samsung, mai puțin decât la eMAG. O ofertă bună este și pentru S22+.

 

Și S22 Ultra are aceeași ofertă, prețul include și căști Buds Pro pe site-ul Samsung. Telefonul este extraordinar, cel mai bun Android făcut vreodată, cu autonomie mare, hardware la superlativ și un sistem foto-video de top. Sunt foarte încântat de el în cele două luni care s-au împlinit deja de când l-am cumpărat pe al meu. Sfatul meu, dacă luați un model culoare Burgundy, este să luați și husa de piele burgundy de la Samsung, merg bine împreună.

Samsung S21 FE, cel lansat în ianuarie, a ajuns la prețul la care spuneam în review că devine un model foarte bun. Costă 2.679 lei pe site-ul Samsung și acum în această campanie prețul include și o husă originală Navy cu curea de susținere, care separat ar costa și ea vreo 150 de lei.

Z Fold3 și Z Flip3 includ în preț un ceas Watch4 cu LTE, care costă măcar 900-1.000 de lei la ofertă. Flip3 este o afacere chiar bună în acest pachet, costând 4.700 de lei. Flip3 este modelul de telefon mic care se face un telefon normal prin deschidere.

În ce privește electrocasnicele și electronicele, un televizor 55Q80A 4K QLED de 55 de inci costă 3.399 lei, un preț foarte bun, mai ales că este un model cu panel la 120 Hz și mod low-latency, util pentru gaming. Panelul este Quantum Dot, adică are culori vii și bine calibrate. Scrie acolo în pagină de un voucher de 200 lei cu codul “reduceri” pentru a ajunge la acest preț.

Dacă vreți un model de top, Neo QLED-ul 8K 65QN700A are reducere de 1.200 de lei dacă introduceți în coșul de cumpărături codul “reduceri”. Este modelul ultra-slim cu stand minimalist, bun de pus și într-o cameră frumos decorată.

Mai sunt multe reduceri la frigidere, aspiratoare, mașini de spălat cu sau fără uscător și echipamente de bucătărie. Am văzut un uscător de rufe cu pompă de căldură, 8 kg capacitate, la 2.270 de lei, mai ieftin decât am dat eu pe un Beko acum un an.

O combină frigorifică Bespoke de 390 de litri costă 2.700 de lei. Aceasta este gama pentru care puteți cumpăra separat panouri frontale, o puteți face bleu jos și bej sus sau alte combinații, iar în această perioadă au reduceri de preț și la astfel de panouri suplimentare.

O mașină de spălat rufe cu uscător integrat WD80T634DBH, cu auto-dispenser de detergent și eco bubble, costă 2.700 lei.

Poate și mai bun, un aspirator-robot JetBot+ cu navigație Lidar, ca să mapeze bine casa, și stație în care descarcă automat praful după aspirare, costă 2.700 lei. Este un preț chiar foarte bun pentru Samsung. Stațiile de descărcare automată a prafului sunt foarte utile, că nu mai cureți tu aspiratorul după fiecare aspirare, ci arunci sacul din acea stație după vreo 15 aspirări. Are și aplicație de control și detecție automată a covoarelor și tot ce-i trebuie, dar astfel de detalii puteți afla din site-ul Samsung.

    3 comentarii

  1. Dragut dar nu prea, castile Galaxy Buds Live sunt cele mai slabe si mai ieftine casti Samsung acum sii tot nu merita luat A53 la vreo 1800 de lei scazand valoarea castilor cadou.

    A52S 5G tocmai a fost 1399 lei pe Altex si primeai voucher de 10% cadou de folosit la achizitia de accesorii, este o oferta mult mai buna ca pret.

      (Citează)

    • Sunt slabe pt tine, nu in general. Nu se potrivesc cu urechile tale. Asta daca le-ai testat si nu arunci păreri gratis, ca la mai toate articolele.
      Pt mine, care nu pot purta intra-auriculare, sunt exact ce trebuie si inteleg si ca nu pot beneficia de bass puternic pentru ca e spațiu intre ele si ureche, nu se astupa ca la celălalt tip!

        (Citează)

    • OK, ia-le separat castile, pe Amazon.de sunt vreo 400 de lei cu tot cu livrare. Plus inca 1400 de lei pentru A52s 5G si tot economisesti 400 de lei fata de oferta A53 cu castile cadou.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus