un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage lansează precomanda la iPhone SE 2022 (și este acum partener oficial Apple)

17 Mar 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

2 comentarii

PC Garage a lansat pagina oficială de informare pentru iPhone SE 2022.

Cu această ocazie am aflat că luna trecută PC Garage a devenit partener oficial Apple în România (sau cum se numește treaba asta). Asta înseamnă că au acces la produsele Apple direct în ziua lansării și la prețurile cele mai bune. Marfa vine direct de la distribuitorul zonal Apple, nu de la încă un nivel de intermediari.

Practic, puteți cumpăra produse Apple de la PC Garage ca și cum ar fi vândute de celelalte câteva magazine din rețeaua oficială (eMAG, Altex, Flanco, iStyle și operatorii telecom, dacă nu mă înșel).

    2 comentarii

  1. Cred ca le-a facut bine aici sa fie detinuti de eMAG.

      (Citează)

  2. Mai bine platesc in plus si iau de la o firma serioasa. Am avut probleme cu un produs luat de la ei si habar nu aveau cine face service ul pentru el. M-au trimis la o firma care nu se ocupa de asa ceva… pe langa faptul ca nu poti sa suni pe nimeni…. e un form de support, scrii in el si iti raspunde cineva a doua zi. Niste incompetenti. Am rezolvat pana la urma cu depanero….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus