un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A apărut Digital Recap 2022, o recapitulare rapidă a principalelor evenimente digital și social media din anul trecut

4 Mar 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Digital Recap 2022, o sinteză a celor mai importante evenimente din digital și media în anul anterior, a apărut. Este un ebook pe care Alex Ciucă îl face anual și pe care eu îl citesc cu plăcere de fiecare dată. Se descarcă de aici. Este doar un click pentru download și atât, nu vi se cer date personale pentru a vi se preda un ebook în brațe.

Anul acesta am avut surpriza plăcută să mă descopăr menționat la surse pentru articolele săptămânale pe care Alex le scrie de pe acest subiect și din care, la final de an, bănuiesc că extrage cele mai importante.

Îmi plac retrospectivele, am scris și eu unele de-a lungul timpului, de la cele mai bune articole de duminică și până la 20 de ani de istorie Orange în România. Am citit acum Digital Recap 2022 și unele evenimente par atât de îndepărtate în timp încât nu-mi vine să cred că au avut loc anul trecut. De exemplu, în ianuarie avea loc scandalul acela cu modificarea T&C de la WhatsApp și mulți au crezut că gata, le află Zuck mărimea la pantofi. În martie, un NFT se vinde cu 69 de milioane de dolari, iar Instagram testează ascunderea like-urilor.

Asta e ideea. Câte o lună pe pagină, poate două dacă sunt prea multe evenimente.

  4 comentarii

 1. fix pe “Se descarcă de aici” nu ai pus link :))

    (Citează)

 2. Te intelegem…asa patim si unii dintre noi cand trimitem mailul fara atasament :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus