un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HBO Max se lansează oficial pe 8 martie cu oferte bune și streaming 4K (actualii abonați trec automat la Max)

1 Feb 2022  ·

TEHNOLOGIE  ·

40 comentarii

HBO Max se lansează oficial în România pe 8 martie. Foarte bună vestea! Anul acesta va fi concurență mare între Netflix, HBO Max și Disney+, care se lansează la vară.

Nu mi-era clar din anunț ce se întâmplă cu cei care au HBO Go ca beneficiu la abonamentul lor de televiziune, cum este cazul meu. Sunt abonat Digi la pachetul HBO, așa că am primit acces și la HBO Go. Din fericire, situația este descrisă pe site-ul oficial hbomax.ro:

Ce se întâmplă dacă m-am abonat la HBO GO printr-un partener autorizat?

Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.

Am și întrebat la HBO și iată răspunsul primit:

HBO Max va inlocui serviciul HBO GO in aceleasi conditii ca pana acum.

Daca HBO GO era inclus in pachetul HBO/MAXPAK, lansarea nu va afecta conditiile comerciale.

Actualii abonati HBO GO vor fi migrati la HBO Max. Trebuie doar sa isi descarce aplicatia noua.

Deci bănuiesc că vom continua ca până acum. Probabil se vor transmite noi date de login pentru HBO Max sau vor funcționa direct cele vechi.

În rest, iată principalele puncte cheie din anunțul HBO de astăzi:

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4,99 euro/lună. Cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preț redus, 3,30 euro/lună. Promoția le va oferi clienților o reducere de 33% din prețul lunar pentru toată perioada abonamentului lor. Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3,30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39,90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe http://www.hbomax.com.

HBO Max aduce seriale și filme noi, emblematice, de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals în același loc pentru prima dată, inclusiv filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard.

HBO Max va fi disponibil pe principalele dispozitive și platforme, inclusiv smart TV-uri (diverse modele Samsung, LG și Android TV™), pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast™), console de jocuri (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One și Xbox Series X|S), telefoane mobile și tablete (iPhone, iPad, iPod Touch și Android™) și online la http://www.hbomax.com.

HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV).

Clienții vor putea plăti prin VISA, Mastercard și PayPal, dar și prin intermediul aplicațiilor: Apple App Store, Google Play Store și Samsung Checkout.

Caracteristicile tehnice includ personalizările a până la 5 profiluri, 3 streamuri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos și anumite titluri disponibile în 4K.

 

Se pare deci că în sfârșit voi vedea și eu Dune prin martie și sper că în 4K. Mă bucură vestea despre 4K și Atmos, era și timpul. Prețul pare asemănător cu cel de la HBO GO, iar oferta de lansare mi se pare foarte bună, 12 luni la preț de 8 luni.

    40 comentarii

  1. Deci…
    Abonat prin operator (digi) la HBO. Include și HBO GO.
    Voi avea HBO max în aceeași bani începând din martie din înțelegerea mea.

      (Citează)

  2. “Se pare deci că în sfârșit voi vedea și eu Dune prin martie și sper că în 4K”

    n-ai torrente sau?

      (Citează)

  3. Eu sper sa scap ca la fiecare inceput de luna sa intru sa activez dispozitivul pentru acces hbo go.

    In rest toate bune:)

      (Citează)

    • Și eu sper să fie mai bine pus la punct noul software. Nu activez chiar lunar televizorul, dar uneori mai cere asta după un update semnificativ. Probabil îl crede dispozitiv nou.

        (Citează)

    • In SUA ce putin, aplicatia HBO Max in general are un feedback mai prost decat HBO GO. Mai multe bug-uri.

        (Citează)

  4. Dune este deja pe Rakuten…..

      (Citează)

  5. Oare aplicatia de HBO Max va avea in fine SKIP intro? Aceasta optiune care exista de atat de multi ani incat si Amazon Prime a avut timp sa o copieze de la Netflix.

    Putem spera ca streaming-ul in 4K nu va face sa le crape aplicatia, cand HBO Go moare cu zile doar la full HD?

    Macar au reusit sa nu le mai crape subtitrarea inainte sa imi iau OLED-ul BX, incepea episodul nou si subtitrarea tot de la cel vechi rula.

      (Citează)

  6. Da in competitie nu intra si Amazon Prime ?

      (Citează)

    • Nu, pentru ca nu este disponibil in Romania.

        (Citează)

    • @Andrei G: Amazon Prime Video e disponibil de ani buni in Romania, mai nou au si titrari in romana la cele mai multe filme/seriale.

        (Citează)

    • Ba e.

        (Citează)

    • Nu doar ca Prime este disponibil, dar are si subtitrari in romana la cateva filme si seriale. Calitatea lor mai lasa de dorit, greseli de ortografie sunt prezente, dar e un progres real .

      Ba chiar unele din productii au titlurile si descrierile in romana.

        (Citează)

  7. Sper doar ca aplicatia HBO Max de LG Webos sa fie mai buna fata de jegul de HBO GO.

      (Citează)

  8. Sper sa puna si la HBO iesire multicanal. Si Netflix si Prime au…Oricum, aplicatiaHBO GO pare in urma fata de competitie…

      (Citează)

  9. Sper ca noua aplicatie pt HBO Max sa suporte sunet multicanal. In prezent, HBO Go nu poate, doar pe cablu TV la HBO ai Dolby 5.1. Am scris intrebare acum vreo 4-5 ani, si azi astept un raspuns de la ei.

      (Citează)

  10. Gaelex:
    Oare aplicatia de HBO Max va avea in fine SKIP intro?

    Da, are Skip Intro.

      (Citează)

    • Aplicatiile lor de Android si din 3 versiuni diferite de sistem de operare WebOs (43UJ701V, OLED BX, OLED C1) nu au skip intro.

        (Citează)

  11. Octav:
    Sper ca noua aplicatie pt HBO Max sa suporte sunet multicanal.

    Vad scris “5.1”. In plus, astea daca te ajuta https://i.imgur.com/nK2Rdkq.png

      (Citează)

  12. Eu sper sa lase coloana sonora si in alte limbi.. subtitrari la fel..

    Mai învață adolescentii si alte injuraturi..

      (Citează)

  13. Giani Mucea:
    Atunci de ce ai?

    r/murderedbywords
    😂😂😂

      (Citează)

  14. Duamneajuta. Platesc HBO Go mai mult din inertie, pentru ca e ieftin si pentru ca se uita copilul la anumite desene. Daca HBO max e chiar mai ieftin si are si aplicatie decenta, inertia poate sa continue.

      (Citează)

    • Se uita fi-meu la Blaze and the Monster Machines cand avea 3 ani. A ajuns copilul la 4 ani si jumatate și HBO are acelasi sezon 4. Blaze pare targetat pentru 4-5 ani, dar HBO nu schimba seria in intervalul asta de timp.

        (Citează)

  15. Frumos, ah avut grija sa taie accesul televizoarelor vechi la HBO GO fix înainte de HBO Max. TV-ul meu e vechi dar merge perfect și ar trebui sa iau altul pentru a avea HBO GO/Max pe el.

    Sau sa folosesc un PC și să transmit la TV prin cablu ori Chromecast. Mizerabil ce au făcut.

      (Citează)

  16. Ah, tocmai am realizat ca aplicatia HBO max nu e disponibila in play store pt Romania. Parca vad ca vor fi probleme in ziua lansarii, daca nu pun aplicatia din timp. Normal ar fi sa te lase de acum sa o instalezi, eventual sa dea un stream de preview, sa nu te trezesti pe 8 martie ca platesti o chestie la care nu ai acces sau merge prost.

      (Citează)

    • Daca nu vrei sa te pacalesti si sa platesti un serviciu care functioneaza defectuos, poti sa mai astepti cateva zile dupa lansare si sa vezi ce feedback lasa utilizatorii care au HBO Max gratuit in baza abonamentului HBO de pe TV.

        (Citează)

    • Cum am mentionat mai sus, platesc deja HBO Go, asa ca voi fi upgradat automat. Eu n-am nicio graba, pot sa mai folosesc Go inca o luna daca nu merge Max, numai sa nu taie accesul brusc.

        (Citează)

    • Din cate am inteles, se va taia accesul la HBO Go din momentul in care va fi disponibil HBO Max. Dar pana la lansare, poate se mai razgandesc.

        (Citează)

  17. Tano:
    Frumos, ah avut grija sa taie accesul televizoarelor vechi la HBO GO fix înainte de HBO Max. TV-ul meu e vechi dar merge perfect și ar trebui sa iau altul pentru a avea HBO GO/Max pe el.

    Sau sa folosesc un PC și să transmit la TV prin cablu ori Chromecast. Mizerabil ce au făcut.

    Am renuntat la abonamentul HBO imediat ce am vazut mizeria aia de mesaj pe televizor.

      (Citează)

  18. Ori e alambicat textul ala ori nu mai procesez la ora asta altceva in afara de poze cu pisici :))

    Deci… inte 8-31 martie ma abonez la HBO Max platesc 3.3 euro/luna pana cand ma satur de el sau modifica ei pretul… Dupa 31 martie e 4.99eur/luna.
    Tot dupa 31martie e si un abonament anual de 39.9 eur (adica 3.325 eur/luna).
    Right?

    Nu am inteles exact cate dispozitive pot folosi simultan… 3?

      (Citează)

    • Scrie pe site:
      “reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată*!”
      *Atât timp cât îți păstrezi abonamentul.

        (Citează)

    • Andrei G:
      Scrie pe site:
      “reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată*!”
      *Atât timp cât îți păstrezi abonamentul.

      Si daca vreodata o sa faca abonamentul 15 euro, al tau va fi 10 euro. Sau 10.01 daca esti primar in Mogosoaia.

        (Citează)

  19. Tano:
    Good idea, nu știam de el.
    Tre sa vad daca suporta Stremio, daca tot îl iau, poate beneficiez și de alte filme. :)

    suporta dar trebuie sa instalezi un filemanager intai. merge fara probleme. il am eu instalat

      (Citează)

  20. CristiX:
    Deci…
    Abonat prin operator (digi) la HBO. Include și HBO GO.
    Voi avea HBO max în aceeași bani începând din martie din înțelegerea mea.

    “Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.” – detaliile fiind informarea ca pretul va creste. 😉

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus