un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce am luat de Black Friday, câștigătorii concursurilor, unde continuă ofertele

13 Nov 2021  ·

GÂNDURI  ·

39 comentarii

A trecut și Black Friday. Sper că v-ați luat ceea ce v-ați dorit. Spuneți în comentarii ce ați prins, dacă aveți timp.

Mulțumesc tuturor celor care s-au informat și de pe acest blog. Mulțumesc și celor care au cumpărat prin linkurile mele de afiliere. Am făcut ceva bani. Ca de obicei, săptămâna de Black Friday este cea mai bună din an din punct de vedere financiar, având în vedere că atunci pică și mai multe campanii decât uzual.

Rezultatele au fost sub anul trecut, dar văd mulți afiliați plângându-se de asta pe Interneți. Jumătate din comenzi probabil se vor anula ulterior din diverse motive (în general retururi, că nu cred că cine își cumpără dintr-o dată 3 perechi de ghete intenționează să le țină pe toate trei), dar momentan privesc partea plină a halbei.

Este cam devreme să trag concluzii despre BF 2021. Aș vrea doar să dispară moda lansărilor la miezul nopții. Sunt ok dacă vrei un produs anume, îl iei și la revedere, te culci. Dar dacă vrei să scotocești prin oferte, eventual să mai și dezbați cu nevasta dacă vreți acest uscător de rufe sau altul… nu-i ceva de făcut la 1 noaptea.

CONCURSURI

Voucherul de 1.000 de lei s-a dus către Toma Valentin. I-am generat direct din interfața eMAG de carduri cadou unul de 1.000 de lei, pe adresa de email cu care a comentat. Expiră pe 12 mai 2022. L-a primit deja pentru că mi-a trimis înapoi un mesaj de mulțumire.

Încă n-am primit voucherele Finestore, așa că acest concurs rămâne deschis momentan. 5 x 300 lei sunt în joc. Update: finalizat și el.

CE AM CUMPĂRAT

PSA întâi: dacă ați comandat la Easybox și ridicați produsele în mai puțin de 2 ore de la primirea notificării, puteți participa la tragerea la sorți pentru un iPhone 13 pe zi. E cu schepsis însă. Nu sunteți automat înscriși în concurs, ci trebuie să vă înscrieți voi pe site-ul Sameday. Nu uitați de acest pas!

Answear, comandat pe 9 noiembrie, primit totul pe 11 noiembrie.

Ce am luat:

Făcut și ședință foto cu marfa primită, că le-am probat pe toate ca să văd dacă este ceva de returnat. Nu este. Iar tenișii Matildei sunt chiar foarte mișto!

Fashion Days, comandat pe 10 noiembrie, primit marfa pe 11 noiembrie. Matilda mai așteaptă un colet, dar eu am primit ce-am comandat:

De la eMAG, pentru prima oară în 11 ani, nu îmi doream nimic din produsele vedetă. În mod normal m-ar fi tentat drona DJI Mini 2, dar am gândit la rece și sunt prea puține ocaziile în care aș folosi-o. Așa că am ținut de bani.

Tot am cumpărat o tonă de alte produse, desigur:

Matilda a fost șefă pe cosmetice și a cumpărat gel de duș Lipikar, ulei Uriage, diverse seturi cadou de împărțit de Crăciun, creme, tratamente… nici eu nu le știu exact.

Finestore, comandat pe 2 și pe 5 noiembrie, primit după vreo 3 zile marfa. Am luat vinuri și un gin Cubical Mango, printre altele.

Carter Oshkosh, așteptăm hăinuțe pentru Alice, că erau la preț foarte bun.

BLACK FRIDAY CONTINUĂ

Majoritatea magazinelor continuă cu oferte de weekend. Mi se pare o ocazie bună de luat alte produse necesare prin casă sau bune de dat cadou de sărbători, că tot sunt prețurile mai mici.

           

eMAG are Crazy Sales până luni. Ce-a mai rămas de la Black Friday, oferte noi, ca de obicei după BF.

Pe fashion și încălțăminte sunt foarte multe oferte. Fashion Days are Black WeekendOtter ține ofertele până pe 14 noiembrie. Au trimis recent un comunicat despre cum a fost cel mai bun Black Friday de până acum. Sevensins pentru treburile sexy.

Answear ține ofertele până pe 14 noiembrie. Elefant are Black Friday tot până pe 14 noiembrie. Poate fi o ocazie bună să cumpărați cadouri pentru Crăciun, au multe parfumuri, cărți și alte produse utile în această direcție. Lensa are oferte foarte bune la ochelari.

Cosmetice și parfumuri: eMAG, Elefant, Esteto.

Idei de cadouri la Elefant: set L’Oreal pentru bărbierit, set L’Oreal pentru îngrijit păr colorat, pachet tratament păr Morrocanoil, îngrijire păr Olaplex, ruj Yves Saint Laurent, farduri Smashbox, set barbă Wahl, parfum Robert Cavalli Paradiso, parfum și gel de duș Calvin Klein.

Cafea: sunt reduceri diverse pe kfea.ro. Reducere 25% la Sloane cu codul BF2021, reduceri și la Mabo.

Cărți găsiți la eMAG, Libris, Nemira, Elefant.

De la Nemira puteți lua cele 6 volume Dune, de exemplu, sau doar pe primul ca să vedeți cum este. Sunt foarte multe alte cărți SF sau fantasy excelente: Prințul Spinilor de Mark Lawrence, Transformarea de Justin Cronin, Foc în adâncuri, de Vernon Vinge (un clasic al SF-ului), Problema celor trei corpuri, de Cixin Liu (excelentă!), Amintirea imperiului, a lui Arkady Martine, care a luat premiul Hugo în 2020 (am citit-o, este șmecheră și inedită), Proiectul Hail Mary a lui Andy Weir, care a scris și Marțianul; pachetul The Witcher.

(Dacă ar fi să aleg două dintre ele, ar fi Prințul spinilor și Problema celor trei corpuri)

Libris listează și ei o mulțime de cărți SF și fantasy bune cu preț redus. Poate vreți să citiți Fundația lui Asimov. Am recomandat multe cărți bune pe blog de-a lungul timpului, sunt grupate în tag-ul cărți.

Cărți, apropo, vinde și eMAG cu miile. Splendida cetate a celor o mie de sori, de Khaled Hosseini, poate fi de actualitate în această perioadă. Dacă v-a plăcut serialul Shadow and Bone de pe Netflix, ceva cu magie și comploturi, cărțile pe care este bazat sunt reduse. Regatul Umbrelor, de Leigh Bardugo, deschide trilogia numită Grisha. Bănuiesc că toate cărțile de mai sus pot fi găsite și pe eMAG sau Libris, la o adică.

Boardgames găsiți la Elefant și Red Goblin, dacă vreți ceva pentru serile de iarnă. Exploding Kittens costă 100 de lei. WTF pentru adulți costă 70 de lei.

Bebeluși și copii. Ah, un domeniu despre care am aflat atât de multe anul acesta! Abia aștept să văd curierul venind cu 520 de scutece comandate ieri.

Erfi are Black Friday. De acolo am luat scoica auto (care nu are reducere) și căruciorul Cybex Melio. Căruciorul este acum la cel mai mic preț din an. Au reduceri cam la orice produs pentru îngrijire bebeluși.

Și BabyMatters are reduceri. Nichiduță și BestKids bănuiesc că sunt deja cunoscute. Elevit 1 are preț redus. La fel și aceste trei salteluțe de joacă: unu, doi, trei.

Carter Oshkosh vinde haine bune la prețuri reduse. Magazinul este în Sun Plaza, dar online au mai multe oferte. Noi am comandat ieri câteva.

De-ale casei. Oferta Finish de 86 de tablete all-in-one și un lichid de curățare a mașinii de spălat vase este în continuare online. Nu mai este la prețul de ieri, dar tot bună mi se pare.

KitchenShop are Black Friday până pe 14 noiembrie. Anul trecut am luat mixerul KitchenAid de la ei, la preț redus. Au acolo tot felul de electrocasnice mici și aparate de gătit, tigăi, cuțite, oale, tăvi… în fine, toată gama posibilă și de la branduri bune. Și scumpe, așa că o reducere este de urmărit.

Vivre, Somproduct și The Home au reduceri la mobilă și decorațiuni. Mathaus este online pentru reduceri la bricolaje și unelte.

Electronice și IT

iStyle are reduceri bune. MacBook Air de la 4.199 lei, de exemplu, plus reduceri la Apple Watch și altele.

eMAG, evoMAG și PC Garage continuă reducerile, deși primul magazin nu mai are prețurile de ieri, desigur. LG OLED 55 inci gama A1, care-i bună pentru filme și streaming, costă 3.999 lei la eMAG și evoMAG. evoMAG are în continuare tot la 4.999 lei excelentul LG OLED de 55 inci gama C1, care zic eu că este cel mai bun OLED din piață preț/calitate, în special dacă-i cuplați și o consolă modernă de jocuri sau un PC cu video RTX pentru că are acele porturi HDMI 2.1 și G-Sync.

SSD-ul Samsung 980 de 1 TB costă în continuare doar 569 lei, deși este un model de 3.000 MB/s scriere și 3.500 MB/s citire. Și varianta de 500 GB este ieftină pentru performanțele ei.

 

Altex și Flanco merg mai departe, desigur. O ofertă remarcabilă este la căștile over-ear Huawei Freebuds Studio, costă 492 lei. Au ANC de calitate, sunet de calitate, autonomie mare, arată bine. Review aici.

AVstore are oferte foarte bune, ca de obicei aș spune. Căștile Sony WH-1000XM3 de 800 de lei de la eMAG costă la fel și la AVstore. Prin comparație, concurența lor Bose QC35 II costă 1.300 lei.

Au însă acolo boxe de toate feluri, receivere, amplificatoare, televizoare, earbuds. Am stat 30 de minute să mă uit la diverse pe site înainte de a continua acest articol.

    39 comentarii

  1. Am luat cateva, pentru ca chiar erau reduse.
    Google Nest Hub 2
    SSD-ul de 480 – l-am prins cu 99 lei, bun pentru ca urmeaza in viitor un nou pc
    Statia de calcat – pretul bun si ne gandeam de ceva timp sa luam una, iar acum la pretul de 249 a meritat
    Obiectiv Canon 22mm – 899 lei, redus real de pe la 1050 lei
    Sheba pentru pisici 24 plicuri – 37.99 lei, bun
    Whisky Aberlour 12YO – 114.99 lei
    O bluza – 49.99 lei

    Ce nu am prins reinoriea de genius, am reinoit la 7:28 si pe la 8 a aparut oferta.
    Per total multumit.

      (Citează)

  2. Foarte urate hainele, incaltamintea, in afara de geaca. Sa le purtati sanatosi!
    E la moda Cubical-ul asta, am luat si eu 2, place mult sotiei.

    Nu am luat nimic spectaculos, doar maruntisuri, dar tot s-au spart vreo 1000 cu totul. As fi luat Roborock-ul redus la 1800 dar il luasem acum 2 sapt pe tokenuri obtinute la companie ;)

    Cel mai multumit sunt ca am activat un Genius de 18 luni la 99 lei.

      (Citează)

  3. Televizor LG OLED55C11LB,
    Lumberjack, Ghete de piele ecologica Nantes, Negru, 42,
    Periuta de dinti electrica Oral-B iO8

      (Citează)

  4. Anul asta am cumparat servicii de la emag (tichete la Blueair si Tazz) si alte produse de iginena care nu intrau neaparat in oferta de BF, dar de care aveam nevoie.

      (Citează)

  5. Nu am luat nimic din ce ma tenta, preturile nu au fost si nu sunt in target la C1-ul de 48″, tastatura Corsair K70 silent sau monitor 4K Dell.

    Astept BF-ul Amazon, va fi probabil vinerea pe 19, sper sa iau de acolo tastaturile in lay-out-ul care imi convine.

    De aici m-am multumit cu Roborock-ul vedeta pe eMAG si m-am consolat pentru o gaura recenta de buget cu Philips OneBlade.

      (Citează)

  6. Să le purtați / folosiți / beți sănătoși

      (Citează)

  7. Smartwatch Huawei GT de la emag – 499
    Servetele umede 1200 buc pampers – 67
    Microunde samsung Altex – 298
    Bicicleta emag – 349
    Genius 18 luni – 99 lei
    3 perechi de incaltaminte de la Otter – 644

    S’a spart ceva :)
    Priza de la evomag si comanda de la finestore nu le mai pun. Am scapat si in Reserved aseara unde am mai lasat 100 lei

      (Citează)

  8. Nu am prins SSD-ul si nici x60-ul. Le aveam in cos, dar au disparut pana am dat plateste.

    Pampersi, fairy, abonament Regina Maria la juma de pret si abonamentul de asistenta rutiera de la 99 la 19 lei/an.

    Imi placea mai mult cand aparea o singura pagina cu cele mai bune oferte si direct din ea cumparai. Acum trebuia sa intri in categorii, dupa sa vezi ce si cum…

      (Citează)

  9. lg a1 de 55 de la altex la 3500 lei
    nintendo switch + just dance 2022 emag 1700
    suport perete tv emag 30 de lei
    hoverboardu la 400 de lei de la emag.

    inca n’am primit nimic

      (Citează)

  10. Sa te gândești ce faci cu restul de 350 de scutece mărimea 2 rămase nefolosite.

      (Citează)

  11. Am luat maruntisuri si alcool, dar cumva am reusit sa sparg vreo 3000lei. Bine, cam jumatate au fost 3 sticle de whisky pe care intentionez sa le dau cadou, dar e fantastic cum restul de maruntisuri, majoritatea pana in 50 lei, au facut vreo 1500 lei in total. Ah si, in afara de diverse consumabile pt pisica, tot ce am cumparat a fost sa le fac cadou de Craciun rudelor mai indepartate…

      (Citează)

  12. Am luat un ceas fossil, vouchere TAROM și Blue Air și chestii de curățat.

    Încă nu am primit nimic din cele comandate.

      (Citează)

  13. Pantofi si ghete Geox. Pantofii au venit deja (de la FD), astept ghetele.
    Am mai luat niste tricouri, o camera auto, un hdd extern, un rack extern, un microsd si parfumul Hugo Boss de dama.

    Thumbs up pentru sosete :))

      (Citează)

  14. Dupa ce am vazut cataloagele si nivelul “reducerilor” am luat doar o doza de vaccin in umar si mi-am pastrat banii. Observ insa cu atentie si mare ingrijorare cat de chitrosi au devenit comerciantii (ma scuzati, dar asta n-a fost Black Friday in acceptiunea cuvantului oricat de mult ar vrea unii sa-l impuna) si cat de rupti in fund am devenit unii dintre noi (cel putin eu). Asa ca intrevad niste vremuri nasoale in viitor si cine are cash is the king!

      (Citează)

  15. Salut! Să le purtați sănătoși.
    De la emag am luat:
    acumulator extern
    epilator pentru soție
    Laptopul gaming ideapad 3
    Un bax de corona
    368 pampersi
    524 șervețele umede
    Ariel pods
    2 tricouri polo

    De la fashion days
    Foarte multe tricouri
    Ghete și pantofi sport pentru soție
    2 geci, una pentru soție una pentru mine
    2 pulovere

    Nu vreau să mă uit pe card.
    Toate comenzile fashion days au ajuns
    De la emag a ajuns doar acumulatorul extern și epilatorul

      (Citează)

  16. Cred că dețin recordul la pamperși, peste 1500 :)) Față de anul trecut, am cheltuit mai puțin de jumate. eMag nu și-a atins estimările, după cum bănuiam. Elefant a avut oferte bunicele, la fel Libris și câteva edituri.

      (Citează)

  17. Am luat asa (să le zicem mărunțișuri):
    becuri smart, scutece (doar 104 bucăți, o să afli și tu de ce :-) ), o cameră de supraveghere (pentru concedii să putem monitoriza copilul când doarme), prize smart, Freebuds 4i, o geacă, + cele comandate de soție

    Ce aș fi vrut( dar mai aștept pentru că nu prea au existat reduceri la modelele pe care le urmăresc):
    – un monitor nou, un telefon nou, un smartwatch

    Deocamdată nu a ajuns nici o comandă, având în vedere că pe toate le-am dat ieri.

      (Citează)

  18. Mai faceți un copil acu pe repede-nainte de ati luat cam dublu scutecelor de care aveți nevoie?

      (Citează)

  19. Poate oferi cineva link-ul eMag de unde poti cumpara carburant?

    Am cautat ieri si desi raportul eMag postat de Radu arata ca se vinde carburant constant, eu am gasit la pranz doar un voucher de la Mol cu stoc epuizat, nicidecum carburant.

    A cumparat cineva de aici asa ceva?

      (Citează)

  20. prima data cred, cand nu am luat nimic. absolut nimic. si ma simt foarte bine :)

      (Citează)

  21. De la eMag:
    2 x Lego pentru copii (cadouri de Crăciun, tradiție anuală)
    O căsuță de colorat
    2 x scutece la bax XXL
    Epilator IPL, o tigaie Tefal
    Bere Corona la bax, un gin, un Jagermeister
    Marea majoritate deja au ajuns azi.

    De la Otter, de care mi-am adus aminte după ce am văzut articol aici – o pereche de pantofi, comandă doar înregistrată, pentru care trebuie să scot cash, deoarece nu a mers plata online, dădea eroare la ei pe site.

    De la Finestore am luat mai multe la început de lună, am băut deja jumătate din ele.

      (Citează)

  22. Am luat sania la 99 lei (i-am pus bookmark din newsletterul ala publicat de tine cu o seara inainte, mersi!), o masina de tocat Bosch (a sosit deja), card MOL pentru benzina mai ieftina cu 10%, un Lego, 150 de masti (Rontesa, recomand), 6 filtre pentru cana Brita, 5 carti, toate de la emag, pentru ca Libris s-au gandit ca fac o afacere cu viteza de incarcare a site-ului daca nu imi mai afiseaza wishlistul.

      (Citează)

  23. 2 tv-uri, căști freebuds 4i, un s20fe, o curea de ceas, camera aia de la evomag cu 99 lei și o grămadă de scutece, 4,4+ și 5. Sunt asigurat un an cred…

      (Citează)

  24. Mario:
    Ala era, doar nu te asteptai sa iti vanda la canistra. Era tichet de 250 de lei la pret de 225 lei

    Inseamna ca au suplimentat stocul dupa ora la care am verificat si era stoc epuizat.
    Ups.. next time i know

      (Citează)

  25. 2 sticle de rom, 4 pachete de cafea, apa plata 6 baxuri, un cablu coaxial ptr tv, un cablu hdmi, detergent, pasta de dinti si apa de gura, ulei motor ptr masina, becuri osram si un televizor.
    Toate la pret redus pe bune.
    Mai aveam in plan un laptop, un soundbar si un telefon nou. Dar n-am gasit nici o oferta care sa merite cu adevarat. Doar vrajeli.

      (Citează)

  26. Tura asta nu am luat nimic de pe Emag de BF , nu ca nu am vrut pur si simplu nu am avut ce si am cautat …ah well
    In schimb :
    Fine Store 860 lei ,
    Vivre 120 lei ( niste prostioare pt bucatarie ) ,
    Notino 340 lei sampoane & stuff ,
    Crew Shop doar 280 lei – de departe a avut cele mai mari reduceri, daca nu era perioada asta urata fara iesiri cu siguranta ca as fi cumparat mult mai mult .

      (Citează)

  27. Fara sa fiu rautacios, doar sincer!
    Frumoase hainele sotiei, frumoase si hainele de femei ce ti-ai luat pentru tine. Sa le purtati sanatosi!

      (Citează)

  28. Cate pofteste, are la altex set tefal ingenio 20 piese la 385 lei. E pret super ok. Iar calitatea e foarte buna.
    Pozele sint la deruta, dar va zic eu ce contine setul: 4 cratiti xu diametru de 16 18 20 si 24, 4 tigai 20 24 26 si 28, 2 manere, 3 capace plastic, 2 capace inox, 5 ustensile.

      (Citează)

  29. Or fi misto tenisii Matildei, dar sa dai aproape 400 de lei pe o pereche mi se pare mai mult decat hipstereala (ca sa zic frumos). Ce fac? Merg singuri? Spala vase? Gatesc cartofi prajiti sau macar un ceai? Sigur, nu ma incadrez aici in media celor de pe aici cu nivelul salarial, dar totusi… 400 de lei pe o pereche de tenisi??!?!!!? Chiar si “conversii” care-s etalon ii gasesti pana in 200 de lei. In fine… no coment.

    De cumparat, mi-am cumparat un smart TV Horizon de 126 cm la 1500 si un set de pahare de cristal pentru sampanie la 50 de lei.

      (Citează)

    • Sunt cu “dizain” si din cauza asta costa mai mult decat un model standard.

        (Citează)

    • nu sunt chiar ieftini (eu am luat ghete Converse de piele de pe epantofi cu 280 lei), dar daca i-au placut mult…also, e ok sa dai 400 lei pe doua sticle de bautura, dar pe incaltari nu?

        (Citează)

  30. A fost primul BF la care nu m-am grabit foarte tare.

    Am luat TV-ul ala Walton de 500 de lei pentru socri. Are tuner digital, au prins catre 200 de programe pe care le-am mai sortat si curatat eu, sunt foarte multumiti de el, ca nu aveau nici loc unde sa il puna nici buget mare. Poate in timpul anului gasim altceva.

    Am luat un set de 16 rezerve Gillette Mach3 cu 99 de lei. Pret bun, stiu ca am dat prin magazine ultima data vreo 80 de lei pe 8 bucati.

    Suflanta aceea pentru frunze Steinhaus o mai vazusem pe la 150-160 de lei, acum era 139, scria cel mai mic pret din an, ceea ce era adevarat. Mi-a zis curierul sa am grija sa nu traga vreo crenguta ca se strica, iar garantia e pe sac si pe teava, nu pe motor. Sunt curios daca asa e, inca nu am deschis-o.

    Pastile pentru MSV iau mereu de la Lidl, la fel si sare si lichid de clatire, nu mi se pare ca merita nici 10 bani in plus pentru Finish sau alte brand-uri.

    Am mai luat un redresor pentru baterii de masina, sa ma joc un pic cu el, dupa care l-am vazut la crazy sale a doua zi cu 25 de lei mai ieftin. Le-am zis celor de la emag, sa vedem ce fac.

    Am prins si ghetele acelea albastre de la Otter, nu mi se par super confortabile (poate sunt obisnuit cu pantofii sport de la Geox, ghete inca nu am avut de la ei) dar sunt sigur ca vor fi comozi odata ce ma apuc sa ii port.

    Din ce stiu, merita cumparaturile pe la sfarsitul lui ianuarie, atunci iar sunt reduceri pe bune.

      (Citează)

  31. Geaca a fost aproape cat hanoracul din care ies ate si scame? Nici Levis nu mai are Control de calitate?

    Eu am o comanda la Fashion Days in statusul Comanda a fost platita, de atunci nu am mai auzit nimic, la emag scrie ca voi primi pachetul pana pe 26 noiembrie.

      (Citează)

  32. Drona s-a dat incredibil de repede. O aveam la favorite, card in aplicatie, tot ce trebuie.
    In max 10sec, de la momentul primirii notificarii ca a inceput BF si pana la finalizare cos, a fost epuizat stocul.
    Am mai ratat si Samsungul S21 Ultra care a intrat in runda 3 la 3999, dar acolo am observat eu dupa vreo ora reducerea.

    In rest, reduceri bune au fost si pe Kitchen Shop si magazine de sport.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus