un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 14 noiembrie 2021

14 Nov 2021  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Un hotel plutitor din Australia stă abandonat în Coreea de Nord. Hotelul a fost construit cu costuri mari pentru ancorarea în zona recifului de corali din Australia, dar n-a avut succes. Foarte mișto povestea sa și cum a ajuns în Coreea.

Unii oameni încearcă să elimine vaccinul anti-covid. Au fost vaccinați obligatoriu, așa că încearcă diverse băi care ar anula efectele vaccinului și ar scoate nanoroboții din corpul lor.

Studiu: Oameni de știință explică de ce femeilor nu le e frig când ies noaptea la distracție sumar îmbrăcate, deși e frig. Acesta este titlul original. Articolul este la fel de amuzant și inedit și fără vreo concluzie. Sunt curios dacă l-a aprobat cineva înainte de a fi publicat.

Portugalia interzice șefilor să trimită SMS-uri și emailuri angajaților după program. Foarte bine, așa ar trebui să fie peste tot. Mobilele trebuie să facă munca mai ușoară, nu să o mute și în afara orelor de program.

Care-i scandalul cu migranții de la granița Belarus cu Polonia. Cea mai nouă înfruntare dictator-UE.

În criza transporturilor, micii comercianți pierd. Marile lanțuri își permit să închirieze vapoare sau avioane proprii. Micii comercianți așteaptă după cele blocate prin porturi sau după eliberearea unor vapoare.

Kayla Barron este a 601-a persoană care zboară în spațiu. Atâția oameni diferiți au fost până acum în spațiu în toată istoria zborurilor: 601.

Contul acesta de cocktailuri este de urmărit.

Britney Spears a ieșit de sub tutelă. Era o situație ridicolă, de altfel.

American Heart Association recomandă uleiurile de măsline și de floarea soarelui. Dacă trebuie pus ulei, desigur.

8 insule polineziene care merită vizitate. Chiar eram curios de un astfel de top. Deseori mă găsesc în fața alegerii de a merge în Polinezia, dar nu știu unde.

Bijuterii ale casei imperiale a Rusiei vor fi vândute  la licitație.

Ceasuri de vedete în această săptămână.

Paris Hilton s-a căsătorit. She feels blessed.

O adeverință românească de vaccinare de la 1863. Sunt mereu fascinat la astfel de texte să observ ce mult s-a schimbat limba română.

Astăzi, la Valencia, Valentino Rossi ia startul în ultima sa cursă din MotoGP. Diseară este și Formula 1, la Interlagos.

    7 comentarii

  1. Azi nu cititm, că suntem obosiți după Black Friday. :)

      (Citează)

  2. Mai bine explicau de ce nu le e frig femeilor dimineata in fuste mini cand eu dardai in trening si geaca in drum spre Lidl.

    Solutia cu migrantii e foarte simpla, trebuie sa omoare un val de cateva sute sau mii la granita si nu vor mai veni si altii.

      (Citează)

  3. Or fi având călduri fetele din studiu :).

      (Citează)

  4. Articolul original explica foarte bine care-i faza cu femeile carora nu le e frig si in ce anume a constat studiul. Nu e vorba de cel linkuit in hotnews, e altul pe care nu am chef sa-l caut acum.

    Sigur cunoasteti oameni sau poate vi s-a intamplat chiar voua sa uitati sa mancati in zilele in care sunteti foarte ocupati la munca sau foarte implicati in ceva. E acelasi mecanism: cand mintea e absorbita, nu mai constientizezi starile interne.

    Deci nu inteleg comentariul tau. Sau ma rog, care ar fi explicatia ta pt faptul ca e plin de femei imbracate f sumar fata de cat de frig e?

      (Citează)

  5. Nu s-a schimbat limba română, se vorbea aproape la fel, s-a schimbat scrierea.

      (Citează)

  6. Am o carte scrisa de Nicolae Balcescu, ”Istoria romanilor sub Mihai Viteazu”, tiparita in 1936.

    Greu de citit si inteles, parca e o alta limba. Cand ajung la ea (ca o am la tara), fac niste poze cu telefonul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus