un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În 3: episodul 3 / blind test bere fără alcool, vorbim despre vinuri, ginuri și prosecco fără alcool, alimente și medicamente interzise

10 Jul 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

Am degustat beri fără alcool, ocazie cu care i-am jucat și o mică farsă Matildei. Am vorbit despre vinuri fără alcool și despre cum toate sunt oribile, despre gin fără alcool (există, dar nu salvează planeta), prosecco fără alcool (tare bun!). Apoi despre ce ingrediente sau preparate nu ai voie să mănânci. Adio burgeri suculenți, ba chiar și maioneză de casă sau mezeluri crud-uscate. Și nici medicamente nu poți lua. E complicat.

A fost un subiect care ne-a plăcut mult și am râs o grămadă filmând. Pentru astfel de episoade facem asta.

Video:

(Puteți să dați Subscribe, dacă vreți.)

Îl puteți asculta online pe SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts și Anchor.fm. Poate fi ascultat și descărcat ca mp3 din Podbean.

Spotify:

Podbean:

    9 comentarii

  1. Si pana la urma care e cea mai buna bere fara alcool?

      (Citează)

  2. Nu m-am uitat/auzit podcast, dar pentru mine cea mai buna e aia de ghimbir.
    Si de cumparat si homemade. Vara e absolut bestiala.

    Kopa_Kopan:
    Si pana la urma care e cea mai buna bere fara alcool?

      (Citează)

  3. Kopa_Kopan:
    Si pana la urma care e cea mai buna bere fara alcool?

    Heineken. Am baut bere Heineken fara alcool si mi s-a parut cea mai buna dintre toate. Si eu beau mai mult bere fara alcool, deci am experienta :))

      (Citează)

  4. Berea aia, cu sau fara alcool, era calda, de a dat asa de urat pe dinafara la desfacere. Berea calda nu e bere.
    Din experienta proprie, cea mai buna bere fara alcool e… Bergenbier. Restul, si mai scumpe si mai ieftine, au un usor gust de sosete ude.

      (Citează)

  5. Cea mai buna bere fara alcool e apa minerala.

      (Citează)

  6. Am incercat si eu recent o selectie de bere fara alcool in speranta de a gasi cateva bune, pe care sa le pot bea daca ies oras si pe urma sa pot sa conduc.

    Majoritatea sunt oribile. Singura buna a fost Maisel’s Weisse Alkoholfrei care chiar si fara alcool e mai buna decat multe beri normale. Singura problema e ca e cam greu de gasit, eu am luat din Carrefour Balotesti (cel de langa Hornbach).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus