un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Acum o lună pronosticam o finală Italia vs Anglia și ce să vezi…

9 Jul 2021  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Nu că vreau să mă laud cu talentele mele fotbalistice, că nu sunt așa mari (or are they?), dar pe 11 iunie, acum o lună, când am băgat în jocul tournament predictor predicțiile mele, am mizat pe o finală Italia vs Anglia.

Și, ce să vezi, finala va fi Italia vs Anglia. Dacă aș avea așa intuiție și la bursă…

Am zis atunci și că va câștiga Anglia și vedem duminică dacă așa va fi. Cred că șansele sunt împărțite egal, ambele echipe par în formă de cozonac din ăla bun.

Voi ce credeți că va fi?

Finala Euro 2020 va fi câștigată de:

Loading ... Loading ...

  14 comentarii

 1. Eu sper sa castige Italia… eventual cu un penalty inventat. :)

  Insa se va juca pe Wembley… si intentia de a scoate Anglia campioana europeana anul asta e din ce in ce mai clara…

    (Citează)

 2. Anglia și-a trișat locul în finală, perfidul Albion nu se dezminte de secole.

    (Citează)

 3. Eu sper sa piarda Anglia, cine castiga nu conteaza:))

    (Citează)

 4. Italia, ofc!
  Anglia mai poate astepta pana va invata sa castige fara arbitri.

    (Citează)

 5. Italia, clar. Brexit boys sa se multumeasca cu 17% extra peste.

    (Citează)

 6. Depinde de cati jucatori are Anglia. Daca are tot 12 ca-n semifinala, castiga

    (Citează)

 7. Italia clar! Nostri fratelini italiani, vorba unui minoritar.

    (Citează)

 8. Italia nu il are pe spinazzola, anglia are terenul, prospetimea, publicul, arbitrii, uefa..
  Va fi f greu pt Italia. Poate doar daca marcheaza prima.
  Zic totusi X final si bate Italia la 11m.

    (Citează)

 9. Și cu VAR s-a trișat? :p

    (Citează)

  • Da, asa se pare. Aproape toata lumea este de parere ca faultul in urma caruia Anglia a primit o lovitura de la 11 metri nu a existat.

     (Citează)

  • Da.. s-a trisat si cu VAR. Chiar si cu VAR, decizia la un fault sau un hent ramane una subiectiva.

   Eu unul n-am vazut nici un fel de contact acolo, si chiar daca ar fi fost, mi se pare ca a fost acordat cam usor.

   Pentru ca pozitia in care se afla atacantul nu era neparat una periculoasa. Era intre trei aparatori, in unghi, in afara de un penalti nu avea ce sa scoata din faza aia. Ceea ce a si obtinut plonjand ca in piscina.

   Chiar daca tu crezi ca a fost, macar poate esti de acord ca a fost acordat mult prea usor. Avand in vedere mai ales miza uriasa a acestui penalti. Daca era minutul 5, sau era 3-0 pentru oricare din echipe, treaba era mai simpla. Dar sa acorzi un penalti dubios in situatia respectiva ne poate face sa credem ca tragi intr-o parte.

   Nu m-as agata prea mult de faptul ca nu a mers el sa vada pe monitor. In fata ecranului din camera VAR nu este un lacatus mecanic, nici regina Angliei. Sunt tot niste arbitri de top.

   Si inca ceva.. de ce vezi tu Anglia ca fiind in forma? Anglia, jucand acasa, nu a fost in stare sa bata Danemarca in 120 de minute fara un penalti cersit. Ca sa nu mai zic ca l-au si ratat.. numai un mare noroc a facut sa dea gol in cele din urma.

     (Citează)

  • Mie mi se pare ca a fost sau ar fi putut fi fault mai devreme cu un metru, nu atunci când a căzut. Nu a căzut atunci dar la gioale a luat.

     (Citează)

 10. nashu_mare:
  Mie mi se pare ca a fost sau ar fi putut fi fault mai devreme cu un metru, nu atunci când a căzut. Nu a căzut atunci dar la gioale a luat.

  Reușești doar să demonstrezi incompetența arbitrilor care nu sunt în stare să urmărească jocul și să acorde penalty corect.

    (Citează)

 11. Și mie mi s-a părut că se putea da penalty. Nu era mega-evident, dar nici hoție pe față, ci ceva la alegerea arbitrului.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus