un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 iunie 2021

11 Jun 2021  ·

ȘTIRI  ·

2 comentarii

Astăzi începe Euro 2020. Nu uitați să vă înscrieți în ligile făcute de mine la Predictor și Fantasy Football, am dat detalii aici. Ne-am strâns deja vreo 20 acolo pentru un joc amical de “nu te pricepi nici la fotbal”.

Review WF-1000XM4:

  2 comentarii

 1. Lensa are Black Friday în stil eMag, stați iniștiți. Nu am nicio legătură cu Videt, dar găsiți ce au Lensa la promoție acum, cu mult mai ieftin. Cu plăcere.

    (Citează)

 2. poate strica distractia dar am castigat la un moment dat un concurs din asta intre prieteni punand la fiecare meci scorul cu cota cea mai mica la o casa de pariuri. N-aveam habar cine si unde joaca dar a functionat ff bine:) In general e bine sa ai incredere in aia care se pricep mai bine ca tine.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus