un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Am fost la Supercharger-ul Tesla din București

6 May 2021  ·

AUTO  ·

11 comentarii

Pe jos, nu cu vreo Tesla. De fapt cu mașina mea, că acolo am filmat Renault Arkana.

O imagine face cât o mie de cuvinte, așa că iată mai jos cum arată punctul oficial de încărcare Tesla din București, aflat la nivelul -2 din parcarea Promenada Mall:

Tesla construiește un culoar de încărcare dinspre Ungaria spre Constanța și probabil mai departe spre Istanbul. Supercharger-ul din Timișoara a fost deschis recent în parcarea unui hotel. Sibiu și Pitești ar trebui să fie deschise în trimestrul 2 al anului, Constanța pe final de an. Planurile acestea erau făcute de ani de zile, mă bucur să le văd și puse în practică.

Iată cum arăta însă planul în 2019. Venea pe culoarul european de Craiova și apoi urca spre Brăila sau Galați, probabil cu gândul unui culoar spre Odesa:

Screenshotul de mai jos este făcut în 2015. Atunci eram ocoliți, nu ajunsese la noi valul de extindere.

La 31 decembrie 2020, erau 315 Tesla în România, din care 157 înmatriculate în București-Ilfov. Sunt 147 de Model S, 55 de Model X, 112 de Model 3 și un singur Model Y, înmatriculat pe BN.

  11 comentarii

 1. Se pot incarca si alte masini decat Tesla? Ca asta e cel mai important.

    (Citează)

 2. deci te ai dus ca la moaste sa te holbi la o priza??
  wow, just wow…………

    (Citează)

  • Nu, m-am dus la Renault și apoi am dat o tură prin parcare ca să găsesc și superchargerul, dacă tot eram acolo. Nu era așa important ca să fac un drum special pentru asta.

   Se cheamă “subiect pentru blog”. Nu știu dacă te-ai prins, dar și la Arkana m-am dus ca să am material pentru youtube. Iar routere testez tot ca să am materiale de blog, că altfel nu sunt pasiunea mea secretă. La fel și când fotografiez diverse, încerc vreun burger, vizitez diverse locuri unde sunt invitat șamd.

     (Citează)

  • @mircea, eu cred ca s-a dus ca la moaste ca sa iti dea tie subiect de comentat.
   Surpriza, articolul a prins la public si chiar sunt cititori care au comentat aici, cum este cazul tau.

     (Citează)

 3. si cand te gandesti ca totul i se datoreaza de fapt lui Buhnici…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus