un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 mai 2021

6 May 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Iată clipul cu Starship SN15, deși erau nori și nu se vede mai nimic. Aterizează la 12:20:

    6 comentarii

  1. Stirea despre Amazon RO se refera la a patra firma din Romania, nu din Bucuresti, Gigantul american mai deține în România Amazon Development Center SRL și Amazon Development Center Romania, ambele cu sediul în Iași.

      (Citează)

    • foarte seriosi cei de la Amazon, s-a dus un cunoscut proaspat absolvent din Iasi la ei si i-au zis ca la inceput va fi intr-o perioada de observatie, pana la angajare. nu exista asa ceva in Codul muncii, poate voiau sa observe in cat timp umple o sticla cu pipi.

        (Citează)

    • La fel ca si cei de la Oracle, fac magarii cu angajarea pe o alta firma “partenera” pentru primele X luni. Si abia dupa 6-9 luni te muta pe firma principala si devii angajatul lor oficial. Asta daca supravietuiesti in lunile respective.

        (Citează)

  2. Sincer ma incurca un pic traducerea titlurilor…
    Ieri cautam ceva pe youtube in engleza si vad ca Youtube Austria imi arata din cand in cand rezultate in germana..am crezut ca s-or dat vlogerii americani pe germana, si cum nu stiu asa de multa, fu un pic ciudat…
    Dar oare cum suna in romaneste : Walkthrough Resident Evil ? Tutorial Raul Rezident ?

      (Citează)

  3. Google si-a amintit ca exista tablete. Iar ii tine 6 luni entuziasmul

      (Citează)

  4. Firme în România să producă soft pentru Alexa, dar Alexa nu funcționează aici pentru că nu merităm.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus