un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fapte de 2021: oameni care ajută roboți

16 Apr 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

La momentul 4:47 din clipul de mai jos începe un segment despre oameni care ajută roboți să-și continue deplasarea. Roboții zic chiar “thank you”. This is our world now.

Par a fi roboți de livrare pizza din vreun test făcut într-un cartier, dar na… Astfel de lucruri se întâmplă acum în lume.

  6 comentarii

 1. @7:09 :))))

    (Citează)

 2. Poate is eu mai pussy, dar arata super aiurea robotii astia. Intre o tarantula si cutia aia pe 4 bete ce imita un caine, nu stiu ce as prefera sa vad langa mine …

    (Citează)

  • Poate daca ai fi prins sub daramaturi dupa un cutremur, ei prefera sa vezi un robot din asta langa tine decat o tarantula.
   Sau poate cum se intampla destul de des la americani, sa intre un nebun intr-o cladire si sa inceapa sa impuste lumea. Ar fi util sa existe un astfel de robot care sa ofere informatii politistilor.

     (Citează)

  • Eu zic una, tu zici alta.

     (Citează)

 3. Roboții ăia (Starship) sunt ceva mai mult decât un test. E un serviciu operațional în vreo 15 orașe din SUA, UK și Estonia. Au aproape 2 milioane de livrări efectuate până acum.

    (Citează)

 4. Silicon Valley explica savuros utilitatea lor:
  https://www.youtube.com/watch?v=-mHYoXedZ10

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus