un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 aprilie 2021

16 Apr 2021  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Mercedes a arătat complet noul EQS electric. Din spate limuzină, din față Honda Civic generația veche.

DJI Air 2s chiar e mișto:

Platforma de vaccinare indică acum numărul de ordine și capacitatea de vaccinare a centrelor. Încă sunt Moderna disponibile cu vaccinare imediată la Romexpo 1.

    15 comentarii

  1. “Monitor LED DELL UltraSharp U2520D 25 inch 8 ms Negru 60Hz 1.549,99 RON”

    Monitorul asta era atat acum 2 ani la altex, l-am luat eu cu 1350 resigilat din magazin.

    Intr-adevar gama e excelenta pentru productivitate, da asteptati o reducere calumea nu kkt-uri.

      (Citează)

  2. Niciun monitor Dell din gama de 38-40 inch ultrawide, gen:

    U3821DW
    U3818DW
    U4021QW
    U4320Q
    U4919DW

      (Citează)

  3. Eu am luat un dell de 27″ cu rezolutie 2k si a venit cu un pixel mort, si a ramas mort de acum 3 ani.
    Ori astia trimit stocurile praf in Romania, ori isi permit ca asa e legea, cu politicile lor de garantie unde tre sa ai 7 pixeli in mijlocul ecranului ca sa iti faca replace.

    Inca un lucru pe care nu-l inteleg este de ce se mai foloseste fullhd la monitoare de 27″ ?

      (Citează)

    • Alea de 27 inch full-hd sunt pentru gamerii care vor ecran mare dar nu le-au mai rămas bani de placă video

        (Citează)

    • Ai retur in 30 de zile.. de ce nu ai facut asta?Eu la aceeasi problema, tot un dell, l-am dat retur si am luat altul identic.

        (Citează)

    • Din cate tin minte, seria Ultrasharp se schimba si la 1 pixel busit. Nu stiu pentru altele.

        (Citează)

  4. Bine ca mi-a ajuns fix azi un monitor Dell luat de pe emag.

      (Citează)

  5. Modelele Dell care incep cu U, seria Ultrasharp, sunt foarte foarte bune. De ani de zile doar modele din aceasta gama cumpar si de fiecare data cand am facut upgrade am gasit cui sa il dau / vand pe precedentul.

    Chiar daca sunt calibrate din fabrica, merita sa le calibrezi exact pentru a gasi luminozitatea ideala, seta punctul de alb si corectat culorile. Eu mi-am cumparat un X-Rite i1Display Pro Plus si l-am folosit cu software-ul DisplayCal pe toate Dell-urile si laptopurile din casa, iar rezultatele au fost de la notabile la impresionante.

    Daca la Dell-urile mele a fost nevoie de foarte putina corectie RGB a culorilor, la ecranele de laptop deviatia era pe coclauri si cam batea campii. La unele laptopuri mai vechi nu am putut corecta deloc RGB-ul pentru ca ATI in intelepciunea sa nu a inclus optiunea in driveri.

    E adevarat ca Dell s-au lasat pe tanjala cu unele detalii, U2718Q palpaie din cauza tehnicii de refresh iar U270Q pare asamblat de parca nu au avut destula banda dublu adeziva in fabrica. Dar per total raman cele mai bune monitoare pe care le poti lua cu bani aproximativ normali.

      (Citează)

  6. Am eu 2x dell 27 inch u2718q 4k, vreo 2700 lei bucata in 2018 au fost superbe fix cat a tinut garantia (3 ani dar doar 1 an folosite in wfh ca in rest au stat in cutie). La 1 luna dupa garantie au aparut colturile rosii de bleed la unul din ele, ghinion.

      (Citează)

    • Mi se pare ca ai avut chiar ghinion sa ti se strice ambele monitoare dupa doar 1 an de folosire intensa. Astea sunt situatii care te fac in general sa nu mai cumperi produse de la un anumit brand.

        (Citează)

  7. alexEAT:
    Aha, si RTX 2060 era 1800 lei, acum e aprox. 3200 lei. Get used to it.

    Corectie. Cu 1800 lei (1780 mai exact) am luat 2060 super in Octombrie 2020

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus