un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spring Sale la jocuri pe PlayStation Store și în magazine

16 Apr 2021  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

Una dintre marile campanii de reducere pe care PlayStation le are de-a lungul anului are loc în această perioadă. Găsiți ofertele la jocuri PS4 pe pagina Spring Sale și țin până pe 29 aprilie, ca să aveți ce juca apoi de Paști.

Call of Duty Black Ops Cold War este redus cu 35%. Watch Dogs Legion costă 170 lei.

Reduceri mai mari sunt la tripleta de sport: FIFA 21, NBA 2K21 și UFC 4. Fiecare cu ce-i place. Personal aș lua baschetul, că n-am mai jucat de mult un joc din serie.

Fall Guys: Ultimate Knockout costă 63 de lei. Este unul dintre cele mai amuzante jocuri ale anului trecut, dovada că un joc simplu poate fi foarte popular și distractiv.

60 de personaje amuzante iau startul pe un traseu cu obstacole și, ca în alte battle royale, primii care ajung la capăt trec în nivelul următor. Știți cursele acelea reale, de exemplu la coborât câte un deal, în care cu zecile cad și se împiedică și cel de pe primul loc se schimbă constant? Așa este și Fall Guys.

Marvel’s Avengers are reducere 63%. Doom Eternal Deluxe Edition chiar un pic mai mare, pentru cei care vor să termine seria. Primul Doom costă 45 de lei.

Hitman 3 costă 254 lei. Jocul este bun, l-am jucat cu plăcere, dar Hitman 2 costă la reducere 75 de lei și este un punct mult mai bun de intrare în serie. Grafica este practic aceeași, misiunile mi s-au părut mai complexe și mai bine lucrate.  V-aș recomanda chiar Hitman 2 Gold Edition pentru că cele două misiuni în plus, banca din New York și insula din Maldive, sunt foarte bine făcute. Întreaga serie este, per total, printre cele mai bune jucate vreodată, chiar le-a ieșit excelent celor de la IO.

Există și o serie de reduceri pentru jocuri exclusive de PS4 care sunt valabile doar în magazine. De exemplu:

  • Ghost of Tsushima: 159 de lei la eMAG sau Altex, pe când pe PS Store nu este la reducere.
  • God of War: 50 de lei la Altex.
  • Spider-Man: 92 lei la eMAG, 98 la Altex, față de 95 pe PS Store. Nu o diferență mare, dar utilă dacă mai aveți și altceva de cumpărat de la eMAG sau vreți să-l faceți cadou cuiva de Paști.
  • The Last of Us 1 este 50 de lei la Altex (60 lei la eMAG) față de 90 online. Și The Last of Us 2 este redus doar în retail, dar aici este invers, 160 lei la eMAG, 213 lei la Altex.

Cyberpunk 2077 costă 98 de lei la Altex, apropo. Sony l-a retras de la vânzare din propriul magazin digital, dar poate fi jucat fără probleme dacă achiziționați varianta pe disc.

    7 comentarii

  1. Gasesti orice joc de genul, la 50 de lei, pe OLX, sau in targ la vitan :))) (pentru astia care vor sa cumpere varianta pe cd). Asa am cumparat multe jocuri. Foarte rar am gasit oferte bune pe PS store, de regula au niste reduceri de japca din aia nesimtita. De-aia o sa imi iau PS5, varianta cu cd. O sa iau o gramada de jocuri bune la 50-60 de lei, in urmatorii ani. Ii las pe altii sa dea 350 de lei pe un joc, sau sa se bucure ca il iau la reducere cu 150 de lei :))).

    In rest, Dark Souls Remastered, e 60 de lei la Altex si 190 de lei pe PS Store. Bravooooo. Huo.

      (Citează)

    • Sunt curios, ai mai fost in targ Vitan de cand a inceput pandemia? Ultima oara am fost acum 8-10 ani, la ce ora recomanzi sa merg, 6-7-8? Nu caut nimic special, doar sa ma uit si sa simt “vibe-ul” de targ, eventual sa mananc o friptura la gratar de acolo. Mersi !

        (Citează)

    • Nici eu n-am mai mers prin targ de cand a inceput pandemia, oricum mergeam o data, de doua ori pe an, ca locuiesc departe. Asa ca nu stiu ce sa iti raspund :))
      Dar, sunt convinsa ca gasesti baietii cu jocurile si pe OLX. Stiu sigur pe unul care avea si taraba la targ si vindea si pe OLX, dar nu mai tin minte, ca a fost de mult faza (imi era util si mie acum).

      Mare lucru nu gasesti pe acolo, oricum.
      E plin de haine “da firma”, daca iti plac fake-urile, gasesti.
      Apoi, sunt amaratii cu vechituri, care vand tot felul de bibelouri de prin casa.
      Apoi, tarabe intregi cu baieti care vand electronice/ electrocasnice furate sau de pe aliexpress.
      Manele. Multe manele, care mai de care mai “la maxim”.
      Multe tarabe cu maruntisuri (accesorii de telefoane, brelocuri, cabluri, incarcatoare, etc).
      Tarabe cu fake-uri de cosmetice de firma si parfumuri, printre ele chestii furate (parfumuri cu sticla pe jumatate sau aproape goala).
      Jocuri pentru consola.

      Masini, evident. Dar cred ca s-a stabilit faptul ca daca vrei masina second hand, te duci la dealer autorizat, nu la targ la vitan :))))

      De macare, nu prea iti recomand sa te bagi. Conditiile de igiena nu sunt cele mai bune, iar acum cu pandemia, nu cred ca vrei sa iti respire unul, care lucreaza in mediul ala, pe mancare. Mie si inainte imi era sila sa mananc de acolo.

      Asadar, de cand cu Aliexpress, micii comercianti (de pe Emag sau OLX) nu prea mai gasesti nimic la targ, din ce nu poti cumpara din alta parte. Da, merita sa dai o tura asa, de dragul vremurilor din trecut, dar vibe-ul de targ nu prea mai e acolo.

        (Citează)

  2. BobbyR0: a mananc o friptura la gratar de acolo. Mersi !

    Da…., mai sunt deschise targurile de acest gen ?

      (Citează)

  3. As fi vrut sa i-au Ghost of Tsushima la 159 de lei dar n-am fost pe faza, s-au scumpit sau nu au fost reduse nciodata

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus