un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 18 aprilie 2021

18 Apr 2021  ·

GÂNDURI  ·

25 comentarii

Articolul despre zborul lui Iuri Gagarin e mișto. Poate nu l-ați citit lunea trecută.

Moda blugilor se schimbă de la skinny la largi. Vânzările de skinny au scăzut cu 7%, în timp ce alte categorii au crescut.

Cum a fost prins un criminal în serie în Asia. În curând pe Netflix (nu glumesc). The Serpent a omorât mai mulți turiști, în general backpackers, în diverse țări.

Există o piață pentru pliculețe de ketchup. Unii le vând cu sute de dolari.

Glume NSFW. Looks like you blew a seal. Cântece bune din filme. Ce să faci dacă te prinde o furtună cu fulgere. Picioarele cât mai apropiate, asta e de reținut.

Cel mai popular articol despre vaccinul J&J de pe net a fost postat de un conspiraționist. Omul crede că pandemia este o acoperire pentru dictatură, iar rețelele sociale în ajută.

În caz că n-ați văzut clipul de mai jos despre secția ATI din Spitalul Universitar, uitați-vă acum. Atenție că poate fi șocant, dar asta este realitatea țării de peste un an de zile:

S-a dublat numărul românilor ce susțin căsătoria între persoane de același sex.

Un râs vânează un rechin. Credeam că le-am văzut pe toate.

Culoarea ochilor în Europa. Produsul agricol de top în fiecare stat european. Produsul agricol de top în fiecare stat american.

45 de mass shootings în SUA în ultima lună. Ei le definesc ca un incident în care cel puțin 4 persoane au fost rănite sau ucise cu arme de foc. Vineri poliția l-a arestat pe un tânăr de 18 ani în stație de metrou Time Square; avea un AK-47 la el.

Cum s-a închis industria croazierelor și cum va fi repornită. Complicat business:

Câștigătorii World Press Photo 2021. Ce contrast între fotografia 9 și 14, nu? O lume foarte mare.

20 de ani de război în Afganistan în fotografii. Afganii se întreabă cum va arăta țara lor în viitor, pentru că semnele nu sunt deloc bune.

Raul Castro demisionează din poziția de șef de partid. După 62 de ani, Cuba nu mai este condusă de familia Castro.

Rețete cu somon.

Formula 1 la Imola, astăzi, oră 16.

    25 comentarii

  1. Ar fi bine sa pui numere, sa poată lumea comenta la subiect.
    La blugi, persoanele care poarta așa ceva zici ca sunt Homeless.
    La căsătorii gay, e ca in bancul cu armata din Liechtenstein care și-a dublat armata. Au mai angajat un soldat. Tot 90% sunt contra.

      (Citează)

  2. Ati observat ca toate pozele in care apar negri contin ceva violent, ceva huliganic? Ei trebuie sa distruga ceva, sa ameninte, sa faca parada… si toate astea acum par normale, pozele cu vandali negri sunt premiate, castiga concursuri. La nivel de “filosofie a vietii”, negrii din SUA sunt ca niste islamisti radicali.

      (Citează)

    • Cam asa se intampla cand ai o etnie tinuta in lanturi cateva sute de ani. Nu se va integra in societate peste noapte. E nevoie de timp si multa sustinere din partea statului. Discriminarea si rasismul nu ajuta deloc, intarzie sau stopeaza acest proces.

        (Citează)

    • Intr-adevar , s-au dus vremurile cand erau respectati si onorati actori din “generatia de aur”, cum sunt Sidney Poitier,Whoopi Goldberg, Denzel Washington, Forest Whitaker (preferatul meu),Laurence Fishburne ori Morgan Freeman ; chiar si din prezent foarte putin s-a vorbit despre exceptionalul documentar “One Strange Rock”, unde Will Smith ,ca gazda, face o performanta formidabila, de neuitat…
      Sau unde mai vezi fotografii de altadata cu Louis Armstrong sau Nina Simone, repere legendare in muzica ?…

        (Citează)

    • E interesant cum de la o observatie valida ai tras o concluzie nu neaparat corecta.

      Intrebare: de ce crezi ca in toate pozele pe care le vezi in jur vezi numai negri care distrug? Pare plauzibil ca toti negrii care au fost pozati vreodata (sau ma rog, majoritatea, sa n-o dam in declaratii absolute) sa aiba drept activitate principala distrugerea? Sau nici un ziarist/fotograf n-a prea vazut negri care sa faca si activitati mai pasnice de atat?

      Faptul ca la tine ajung numai poze de un anume fel nu indica mai degraba o filtrare la nivelul a ce se publica? In contextul in care ma gandesc ca esti de acord ca trebuie sa fi fost ocazii de-a lungul vremii in care sa fie realizate si poze cu negri pasnici (din intamplare marea majoritate a celor de la protestele BLM din America au fost pasnici, dar bineinteles ca asta nu vinde si mai ales nu confirma anumite prejudecati, deci in presa etc nu prea vezi poze cu asa ceva).

        (Citează)

    • @VladT: amice, ești idiot! Este cel mai imbecil argument pe care l-am auzit în viața mea referitor la integrarea în societate a unei rase. Negrii-s tâmpiți de la mama natură, exact cum sunt țiganii. Niște consumatoare de aer aiurea.
      P.S. Dacă-i iubești așa de tare, de ce nu-ți donezi toți banii cauzei blm? :D :D :D

        (Citează)

  3. Apropo de blugi, poate o sa reapara bootcut. Singurii blugi ptr barbati. Restu modelelor sint ptr domnisoare si baieti pixdificati.
    Moartea retinei: un grasut cu blugi skinny si gleznuta la vedere.

      (Citează)

    • Vrei sa spui ca un barbat cu glugi evazati este mult mai macho? Sau poate nu inteleg eu exact ce inseamna bootcut.

        (Citează)

    • Bootcut ala adevarat n-are nici o treaba cu evazatu’.

        (Citează)

    • Nu vrea nimeni sa vada un barbat cu blugi mulati, dar bootcut e funny rau in 2021. Bine, daca ai 20 de kile in plus e preferabil mai larg decat skinny.

        (Citează)

  4. The serpent deja e pe Netflix, o miniserie de zece episoade. Merită văzută.

      (Citează)

  5. Okochea:
    Ar fi bine sa pui numere, sa poată lumea comenta la subiect.
    La blugi, persoanele care poarta așa ceva zici ca sunt Homeless.
    La căsătorii gay, e ca in bancul cu armata din Liechtenstein care și-a dublat armata. Au mai angajat un soldat. Tot 90% sunt contra.

    Mie imi plac, sunt mult mai comozi fata de cei skinny. Lumea incepe sa aleaga haine comode in detrimentul hainelor mulate.

      (Citează)

  6. Postarea cu harta “ochilor” a fost stearsa pentru ca datele nu aveau nicio sursa si erau gresite.

      (Citează)

  7. S-a dublat numărul romanilor care susțin casatoria gay. Erau 2 acum sunt 4.

      (Citează)

    • In articol scrie ceva de 43% dintre respondenti. Acum daca tu ai ceva impotriva acestor casatorii nu te critica nimeni.

        (Citează)

  8. Coco:
    S-a dublat numărul romanilor care susțin casatoria gay. Erau 2 acum sunt 4.

    Noroc ca generatiile care vin din urma sunt mai destupate la minte si mult mai tolerante. Odata cu disparitia fosilelor, da, lumea va sustine casatoriile gay. Personal, majoritatea celor din generatia mea (de 30-35 de ani) nu au nimic impotriva casatoriilor gay. De cei care vin din urma nici nu mai vorbesc. Live and let live, end of story.

      (Citează)

  9. Blackskull: bootcut

    Moda anilor ’70 era dementiala, mi-as dori mult sa reapara tendinte asemanatoare.
    https://www.youtube.com/watch?v=5zk0eyKzp1c&t=99s&ab_channel=guyjones

      (Citează)

  10. Oare cand G4 va dezactiva comentariile la articole? Cancer curat ce e la articolul legat de casatoriile pers. de acelasi sex.

      (Citează)

  11. Ah, Afganistan, alt recipient fericit pentru democrația americana, să apreciem ce avânt a luat tara de când cu ajutorul dragului unchi Sam. More democracy bombs i say!

      (Citează)

    • VechiulBogdan

      18/04/2021 la 7:30 PM

      Nu prea citesti istorie, asa-i ? Altfel ai fi stiut de revolutia din aprilie 1978 si de un razboi ulterior ce a durat 10 ani si apoi de inca 3 razboaie civile. Dar da, ulterior tuturor acestor evenimente, au intervenit si americanii cu trupe in Afganistan. Ce mai conteaza ca totul a inceput de la sovietici, e detaliu nesemnificativ pentru tine.

        (Citează)

  12. nimic despre ziua internationala a radioamatorilor?

      (Citează)

  13. Ma super bucur ca se renunta usor usor la pantalonii skinny. Nu am nimic cu pantalonii in sine, doar ca pana acum 2-3 in magazine nu gaseai niciun alt croi, iar mulaciunea asta sa fim seriosi ca nu avantajeaza pe oricine. Chiar am remarcat zilele trecute ca in orice magazin ai intra acum gasesti cel putin 3-4 croiuri de pantaloni, practic gasesti ceva sa iti vina bine indiferenta daca ai 1,50 sau 1,80.
    Problema e ca acum trebuie schimbata toata garderoba, ca din pacate mare parte din pantofi si chiar si bluze sau jachete nu vin bine decat cu skinny…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus