un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum arată Dristor Doner după incendiu

28 Apr 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

9 comentarii

“Oamenii spun că au făcut numeroase sesizări privind activitatea șaormeriei, dar acestea ar fi fost ignorate de autorități”, zice un paragraf dintr-o știre despre incendiul de la Dristor Doner Șincai.

Autoritățile… Dristor Doner îi făcea pe față campanie primarului Băluță, aveau afișe electorale lipite pe toate geamurile deși astfel de chestiuni au niște legi și reguli ale lor. Cine să rezolve problemele sesizate, primarul căruia i-au făcut campanie? Poliția locală?

Anyway, a fost un incediu puternic la Dristor Doner în această noapte. Azi dimineață am traversat și eu strada ca să filmez ce-i pe acolo. Totul arată mai bine decât mă așteptam, sincer să fiu. Acoperișul este distrus, probabil și bucătăria la fel, dar nu pare că nu s-ar putea repara totul cu câteva luni de muncă.

În caz că-i afectată structura de rezistență a acelei clădiri, ar merge chiar demolată și construită una modernă în locul ei. Acele spații comerciale sunt de dinainte de Revoluție acolo.

Oamenii din blocul de lângă shaormerie au avut cel mai mare noroc. A ars o porțiune din polistirenul ce izola termic clădirea, dar incendiul a fost stins la timp. Putea ieși ceva asemănător cu Grenfell Tower din Londra dacă nu se întâmpla asta. Probabil apartamentele de pe partea cu shaormăria trebuie curățate și revăruite, la fel și întreg blocul pe exterior, dar se putea finaliza mult mai rău totul.

Susține-mă cu un Subscribe:

După ce-am revenit acasă, Google Maps m-a întrebat cum mi s-a părut Dristor Doner și dacă vreau să las un review.

    9 comentarii

  1. Ceea ce a insemnat incendiul de la Notre Dame pt parizieni, inseamna incendiul de la shaormeria Dristor pt bucuresteni..
    Doua drame de proportii cu impact devastator asupra moralului colectiv!

      (Citează)

    • Nu e chiar asa. La notre dame se duceau mai mult turisti, la doner erau bucuresteni, Cum sa ma traim in tara asta daca guvernul nu ne poate asigura integritatea acolo unde noi ar trebui sa ne simitim cel mai sigur. S-au facut manifestatii pentru colectiv, spitale, etc…si acum nimic. Toti tac malc.

        (Citează)

  2. Pai trebuia sa lasi un review gen… Putin arsa…

      (Citează)

  3. Chiar in saptamana mare, mare ghinion

      (Citează)

  4. O fi ars saormaria cu de toate în ea?

      (Citează)

  5. cred ca focul a afectat si geamurile/ramele si sigur proprietarii vor cere sa fie schimbate integral. Plus aerele conditionate…

      (Citează)

  6. N-a mai ars o data coșmelia asta?

      (Citează)

  7. “După ce-am revenit acasă, Google Maps m-a întrebat cum mi s-a părut Dristor Doner și dacă vreau să las un review.”

    Tare asta.

      (Citează)

  8. Radu, ai cont de TikTok? Tocmai mi-a aparut clipul filmat de tine la cineva cu numele @portocala.official

    https://vm.tiktok.com/ZMe4f6EHv/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus