un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Huawei Store se lanseaza astăzi cu oferte bune și vouchere multe

28 Apr 2021  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Huawei lansează astăzi magazinul online în România. În retrospectivă, este uimitor că nu aveau deja unul, nu?

Lansarea practic aruncă cu bani. Sunt oferte foarte bune la diverse produse, se dau vouchere dacă vă faceți cont și dacă vă abonați la newsletter, livrare gratuită șamd. E ca un Black Friday la Huawei. Primii 500 care comandă de minim 100 de lei primesc și un Gift Box, iar toți cei ce comandă de minim 100 de lei vor intra în tragerea la sorți pentru un telefon pliabil Mate Xs.

Adresa magazinului este huaweistore.ro. Dacă vă faceți cont prin acest link, primiți un voucher de 50 de lei (me too; dacă nu merge, asta e, făceți-vă cont cum puteți). Dacă vă înregistrați apoi și la newsletter, primiți unul de 100 de lei. Sper să și meargă, că momentan sunt multe linkuri și redirectări dubioase.

Telefoanele și tabletele Huawei în continuare nu au serviciile Google preinstalate și eu unul nu le-aș putea folosi fără ele, așa că nu le pot recomanda nici altora. Restul produselor, însă, au prețuri bune pentru calitatea lor.

Cântarul Scale 3, care măsoară vreo 10 indicatori corporali și poate fi utilizat pe orice telefon Android cu aplicația sa dedicată, costă 69 de lei, redus de la 199 lei după aplicarea codului ASCALE3LA. Avantajul față de concurență este că se poate conecta și la wifi, nu doar la bluetooth, deci nu ai nevoie de telefon mobil în preajma cântarului pentru a memora greutatea.

Ceasul Watch GT 2 Pro, care este redus la 999 lei după aplicarea codului din site, este o altă afacere bună. Este un model foarte similar cu Watch GT 2e testat de mine anul trecut, dar varianta Pro are carcasă din titaniu, sticlă din safir și alte mici îmbunătățiri, inclusiv o curea cu aspect serios și o autonomie de aproape două săptămâni.

Mai sunt oferte bune la Band 6, o brățară smart, și la Watch Fit, un ceas cu autonomie de 10 zile. Un alt produs pe care l-am testat și mi-a plăcut mult este Freebuds Studio, căști over-ear cu anulare activă de zgomot, foarte confortabile de purtat. Sunt mai ieftine decât concurență de la Sony și Bose, dar asemănătoare ca performanțe. Și earbuds-urile Freebuds Pro am înțeles că-s bune, dar eu nu le-am testat.

Iată un review:

Un alt produs care probabil este bun este difuzorul Huawei Sound, care costă 499 lei la lansare. Atenție că este modelul mai mic, bluetooth only, nu Sound X-ul mai mare. Chiar și așa, are 4 difuzoare în interior și sunt sigur că se aude foarte bine, dar are doar conexiune Bluetooth și 3,5mm line-in și este făcut tot în colaborare cu Devialet. Problema lui este că nu are baterie, ci stă permanent alimentat de la priză. Mă gândesc să iau unul pentru televizorul din sufragerie, ca un soi de soundbar improvizat.

Laptopurile pot fi o afacere bună. Problemele Huawei cu americanii nu s-au răsfrânt și asupra laptopurilor, care au în continuare cele mai noi procesoare Intel, software Microsoft Windows și aspect general de MacBook.

    22 comentarii

  1. Tocmai am luat un Huawei Watch GT 2 Pro cu oferta asta.

    Am folosit link-ul tău, dar nu am văzut pe nicăieri voucher de 50 de lei. Doar cel de 500 reducere specific acestui produs.

    Anyway, mersi de info, ma tot uitam după un smartwatch, dar nu eram hotărât ce sa iau.

      (Citează)

  2. Mișto oferte și produse. Nu știam că au așa mare autonomie ceasurile lor, sunt impresionat.

    Nu cumpăr nimic insa, cu banii mei as menține la putere un regim similar cu al României comuniste. Recomand eventualilor cumpărători sa se gândească și la acest aspect înainte de a baga ceva in coș.

      (Citează)

  3. “practic aruncă cu bani”

    Lol

      (Citează)

    • Părerea mea este că merg în pierdere pe tot ce înseamnă accesorii ca să câștige cotă de piață.

        (Citează)

    • Ceasul ăla e 1000 de lei. Sigur, n-or câștiga ei profit maxim, dar dacă tu zici că ies pe pierdere, eu ce să mai zic?

      Presupun că sunt ridicate costurile de producție.

        (Citează)

  4. Foame mare si pe-aici! Poate faci o colaborare cu Chinezu.

    Mi-ar fi rușine față de cititorii mei, după atâta timp, să le arăt că n-am coloană vertebrală.

      (Citează)

    • Esti nou pe aici? Nu e primul articol de genul.

        (Citează)

    • Războinicu’ luminii…
      Tot ce aveți în buzunare, gadgeturi, electrocasnice, alte alea, sînt fabricate în China. Dar voi, vitejii, ați luat de lege ce zicea Trump (pe care îl detestați în public, dar îl admirați în secret) că vă iau datele chinejii… si da-i si lupta.

        (Citează)

    • @varucu: În schimb tu ai fost în fața ambasadei Chinei, la protest, înapoindu-le tot ce-ai prin casă și este produs la ei, nu?

        (Citează)

    • Și Radu contraatacă cu o false dilemma! Încă se joacă, băieți! Să vedem ce se întâmplă la pauză.

        (Citează)

  5. Am cumpărat boxa, 2 cantare, incarcatorul rapid. am avut probleme cu păstrarea logării în site, cu plata, cu soluția dată de asistenta (care părea real human)

      (Citează)

  6. Din pacate nimic interesant sau util pentru mine in acest moment, deja am laptop, telefon si tableta de la ei. Nu imi trebuie boxa, nici router, n-am nevoie de ghiozdan branduit Huawei…

    Sunt bunicele laptopurile lor, rapide, subtirele, usurele, ecrane cu culori frumoase ce si care se pot calibra. Touch pad-ul este cam fragil, se strica daca il freci sau apesi prea tare.

      (Citează)

  7. Am reușit să îmi iau niste căști folosind voucherul de 100lei primit în newsletter. La banii ăștia, sunt absolut best buy. Nu le-am găsit pe nicăieri la același preț.

      (Citează)

  8. Eu am pus comanda si am platit un cantar ieri, iar azi m-am trezit cu banii returnati si comanda anulata.

    Pentru motivele returnarii, cica sa contactez eu huawei global consumer nu stiu ce.

    Prima si ultima data cand cumpar ceva de la Huawei.

    Altfel, eu nu am o problema ca Radu face lobby pt Huawei, am o problema cu faptul ca nu marcheaza articolele ca atare.

    Apropo, mai tineti minte cand am zis acu vreo 6 luni ca Huawei plateste la greu blogeri etc si Radu nu, zicea ca el a scris despre ei pt ca i s-a parut interesant subiectul cu 5g?

    Astazi mai are cineva nevoie de dovezi pt ce am zis eu? Atunci cand am scris mi se cereau mie dovezi pe care nu le puteam da pt ca mie doar mi s-a relatat ceva.
    :-))

      (Citează)

    • Nu m-a plătit nimic, nu mai fi paranoic. Scriu cu plăcere despre un magazin cu oferte bune. Tu poți să crezi în ce conspirație vrei, că n-am cum să te opresc.

        (Citează)

    • eu am avut o problema cu cumpararea unui router AX3 Pro, care trebuia sa aiba un cadou surpriza, dar surpriza a fost ca ”eroare de sistem” apoi ”premiul surpriza nu este disponibil pentru cumparare” (ulterior a fost, la alta comanda). servciul de asistenta este cvasi-inutil, am primit sugestia sa ma deloghez si reloghez.

        (Citează)

  9. Argumentul ca majoritatea produselor sunt fabricate in China e o prostie, problema este softul. Degeaba sunt produsele lor bune daca softul pe care esti cam obligat sa il folosesti este dubios. Dar ce e ieftin intotdeauna va atrage, la fel ca si ignoranta ca nu au ce sa faca cu datele colectate…
    Eu personal nu voi cumpara produse Huawei indiferent de reduceri.

      (Citează)

  10. Ce este complet cretin la magazinul online este ca nu au deloc detalii despre. specificațiile produselor. Care procesor Intel? Ce rezoluție are ecranul laptopului?

    Au aruncat memoria și stocarea, atât. Nici nu au pus link la produs în site-ul lor de prezentare. Magazinul online este făcut cu picioarele.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus