un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 octombrie 2020

22 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

  4 comentarii

 1. Ăăăă, 20 octombrie ai scris că e data la care se încheie concursul, probabil de-aia n-a mai comentat nimeni… :)

    (Citează)

 2. Nu mă miră, la ce cerere de camere web există până și Logicrap e în stare să vândă. Și la preț triplu acum față de înainte de pandemie.

    (Citează)

 3. “Interesantă mișcarea, dar cam târzie?”

  Suntem in faza de early adopters, adica sub 2% dintre oameni folosesc crypto azi. E devreme, nu tarziu.

    (Citează)

 4. Am avut Quibi in perioada de trial de 3 luni, dar in 2 zile terminasem deja tot contentul, apoi nu au mai adaugat nimic interesant sa ma re-abonez (exceptie The Fugitive).
  Dar tot au avut cateva “filme in bucati” destul de reusite ce-mi pare bine ca le-am vazut.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus