un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Review: Asus Zenfone 7 Pro, neașteptat de bun (video)

12 Sep 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Acesta este review-ul meu pentru Asus Zenfone 7 Pro, un telefon care m-a uimit. Chiar le-a ieșit celor de la Asus foarte bun, un flagship adevărat. Are ecran de 6,7 inchi, Snapdragon 865+, 8/256 GB, cameră triplă cu sistem flip, adică se rotește de pe spate spre față, ca și la generația anterioară.

Susține-mă cu un Subscribe:

Nu are încărcare wireless, ceea ce i-ar putea deranja pe unii, dar compensează asta printr-o baterie de 5.000 mAh, cea mai mare din piață pentru diagonala sa, dacă nu mă înșel.

Există și Zenfone 7, nu doar 7 Pro. Diferențele sunt foarte mici. Arată la fel, au aceeași diagonală, dar Zenfone 7 are chipset Snapdragon 865, nu 865+, și este disponibil cu mai puțină stocare internă și fără stabilizarea optică de pe camere. Lăsând prețul la o parte, singura problemă este că nu poți comuta între camere atunci când filmezi 4K, deși alte telefoane mai vechi fac asta fără probleme.

    8 comentarii

  1. O fi mijtoc, da’ e scump. Io astept poco x3. La 1100 lei rupe.

      (Citează)

  2. Poza aia cu Faroane e de toti pixelii:))

      (Citează)

  3. Just get an iPhone.
    Nu înțeleg de ce piețele astea estice (a se citi sărace) prefera tortura cu tot felul de pocnitori.

      (Citează)

  4. Daca nu gasesc un note ultra cu snapdragon, probabil pe asta il voi lua cand va veni momentul.

      (Citează)

  5. Cine?
    Vrei scandal?

    Giovani:
    Tu nu intelegi multe chestii.

      (Citează)

  6. Nu ai zis nimic de ledul de notificare, sau nu l-ai văzut? 😀

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus