un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 11 septembrie 2020

11 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Ubisoft a avut ieri prezentarea Ubisoft Forward și a prezentat câteva jocuri viitoare. Se va reface Prince of Persia: Sands of Time, ceea ce mi s-a părut cea mai bună veste de acolo. Immortals: Fenyx Rising are o grafică prea copilăroasă, iar A Game of Space pare interesant, dar probabil va fi doar VR. Iată părerea lui Cătălin Nițu despre ele:

  14 comentarii

 1. Cum se poate vizita art safari fără riscuri de luat coronavirus?

    (Citează)

 2. Asta e bine, “pentru” că Bose se pricepe ….

    (Citează)

 3. La fifa21 par aceleasi staruri d ela fifa20, e de asteptat ca nu o sa fie as amari modificari dar totusi… is curios ce imbunatatiri are fifa21..

    (Citează)

 4. Ha ha, China, you so funny.

    (Citează)

 5. Ce fain cu chinezii, după ce au făcut toate mizeriile și au pus cele mai nasoale condiții să faci business la ei, au interzis chestii.m, acum vor depolitizare. Păi poate încep la ei :)

    (Citează)

 6. In China mai sunt interzise aplicatii de genul Facebook, Google Maps, Instagram etc.?

  De ce nu incep cu masurile de acolo?

    (Citează)

 7. youtube a devenit super enervant, cu reclamele.

  ok, inteleg, vrei sa iti platesc abonament, dar lasa-ma frate sa ascult o melodie cap coada, nu imi baga 2 reclame una dupa alta, nu mai baga reclame de 5-6 minute, la 2 piese ascultate..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus