un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

București în detaliu și un zbor Alba-Iulia/Sibiu/Făgăraș/Brașov/Valea Prahovei în Flight Simulator

5 Sep 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Yey, more Flight Simulator. Iată Bucureștiul în detaliu, am luat-o metodic pe cartiere cu turul:

Susține-mă cu un Subscribe:

Și iată un zbor Câmpia Turzii / Alba-Iulia / Sibiu / Făgăraș / Brașov / Poiana Brașov / Valea Prahovei cu aterizare prea lungă la Brănești. E mișto să descoperi cetatea Alba Carolina sau cetatea Făgăraș în joc, să poți recunoaște Sura Dacilor și Piața Sfatului.

Susține-mă cu un Subscribe:

  8 comentarii

 1. Eu m-am oprit din explorat pana reusesc sa cumpar un 3070 sau 3080.

  Nu se misca chiar rau pe 1080.

    (Citează)

 2. Trebuie sa ma apuc si eu de jocul asta. Poate de luna viitoare, ca inca mai am in chirie un elicopter de la Tiriac Air.

    (Citează)

 3. Exista trafic aerian ? Sau te plimbi singurel?

    (Citează)

 4. Vezi ca in romana e comandant, nu capitan.

    (Citează)

 5. Cam offtopic

  Ăla nu e Podul Constanța. E Podul Băneasa sau Miorița.
  Podul Constanța e la intrarea în Bucureștii Noi.

    (Citează)

 6. Ai putea face un tur al Alpilor? De exemplu Graz – Innsbruck – Grenoble. Şi Palermo – Ancona cred că ar fi interesant.

    (Citează)

 7. Să nu cumva să aterizezi forțat prin Ferentari că rămîi fără avioane…

    (Citează)

 8. Alin:
  Exista trafic aerian? Sau te plimbi singurel?

  Exista, si de la alti jucatori si trafic aerian din lumea reala, luat prin platforma FlighAware.com. Poti chiar prelua controlul zborurilor reale in desfasurare.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus