un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 august 2020

28 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Un trailer pentru single-player-ul din viitorul Star Wars Squadrons. Acum îmi dau seama că mi-am luat joystick pentru Flight Simulator, dar îl voi folosi și aici.

  11 comentarii

 1. Ce joystick ti-ai luat ?

    (Citează)

 2. A fost super ciudata faza cu Teams, am primit in 24 de ore vreo 15-20 de notificari din alea, in conditiile in care aplicatia e logged out (o tin in telefon doar pentru momentele alea de WFH de pe plaja )
  Ieri dimineata cand am cautat am gasit numai referinte la problema cu Hangouts, care avea deja 2-3 zile vechime, cu exact acelasi comportament.
  In orice caz, vulnerabilitatea se pare ca nu a fost in Teams, ci in sistemul de push notifications al lui Google.

    (Citează)

 3. Mihai:
  Ce joystick ti-ai luat ?

  Si eu sunt curios. Deocamdata joc MS Flight Simulator cu un gamepad de Xbox. Merge bine, pe nivelul mediu de realism, dar parca simt nevoia de mai mult.

    (Citează)

 4. Fuck apple in the ceo

    (Citează)

 5. Flight Simulator merge doar pe xbox, nu ?

    (Citează)

 6. eBogdan:
  Flight Simulator merge doar pe xbox, nu ?

  Deocamdata merge doar pe PC (Windows Store, Game Pass sau Steam). E anuntat si pentru Xbox, dar fara data de lansare deocamdata. Dace vrei sa il joci, ai nevoie de un sistem destul de puternic si e esential sa il instalezi pe un SSD, Altfel, timpii de incarcare sunt infernali.

    (Citează)

 7. LG Wing – pentru cine doreste sa faca un accident in trafic !

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus