un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Articole interesante de citit astăzi – 16 august 2020

16 Aug 2020  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

Sylvester Stallone vinde un Cadillac Escalade cu 350.000 de dolari. Mașina e modificată cu un interior luxos.

Șampanie distrusă. Vânzările de șampanie au scăzut cu peste 1,7 miliarde de euro pentru că lumea nu are ce sărbători, iar producătorii din Champagne trebuie să distrugă struguri. Dacă 100 de milioane de sticle stau nevândute, să-mi trimită și mie vreo trei.

Ce vinde Masterclass. Ați văzut reclamele despre cursuri în diverse domenii ținute de mari vedete ale acelui domeniu, precum Gordon Ramsey la gătit sau Annie Leibovitz la fotografie.

Un blogger de travel călătorește cu rulota ei peste tot. After leaving her job as a full-time nanny in Bermuda, Jess bought a DSLR camera, learnt how to edit and took off around the world. Once she’d started exploring, she caught the travel bug and decided to start The Wondering Dreamer, now boasting over 170k followers. În caz că nu știți cum să începeți.

În Mauritius e nasol. Acel petrolier eșuat acolo distruge plajele insulei.

French Wine Coca. Vin cu cocaină, aparent era a thing la finalul secolului 19.

Ultimul Blockbuster a fost transformat într-un Airbnb tematic. Înțeleg că doar temporar, din păcate. Trebuia să rămână așa mereu, că e bună ideea. Gândiți-vă că la noi casetele video au fost o perioadă marcantă în perioada post-1989. Acum gândiți-vă că la americani au fost vreo 20 de ani de așa ceva, poate chiar mult mai mult.

Mia Khalifa își vinde ochelarii emblematici. Banii vor fi donați către Beirut. În acest moment oferta este de 100.000 de dolari.

Abercombie & Fitch avea o revistă aproape softcore porn.

Administrația Trump vrea să modifice dușurile. Debitul prin para de duș e prea mic pentru președinte. Apropo de asta, am scris și eu cum să aveți presiune mai mare în duș.

Cel mai costisitor accident al anului. Un Bugatti Chiron s-a ciocnit cu un Porsche 911 și un Mercedes C-Classe Wagon.

Noul Mercedes clasa S își arată interiorul.

 

    17 comentarii

  1. Bermuda nu era insula? Și jobul de dădacă nu e îndeajuns de excepțional ca să îl tot menționeze ca pe un mare sacrificiu pe care l-a făcut renunțând la el. A, dacă era astronauta la NASA, înțelegeam. E ca și cum eu as renunța la job de gunoier ca să ma fac fotograf de Playboy. Și am văzut conversii mai mișto la Wheelers Dealers.

    Prețul pentru Escalade e ok.

    E nasol cu presiunea apei la duș, în goana asta după economie și disperarea de a fi eco, perele de duș sunt tot mai proaste. Are un efect imediat asupra presiunii apei dacă scoți acel limitator de cauciuc sau garnitură care faultează debitul de apă. Există și alte metode prin care poți reduce consumul de apă: duș și rece, oprit apa între udat și clătit.

    Șampania se poate păstra pentru la anul, ce naiba, nu se strică imediat. Au kilometri de tunel în care pot pune sticlele.

      (Citează)

  2. 1. Useless & worthless shit.
    2. Cretini fără viziune.
    3. –
    4. –
    5. –
    6. Mișto treabă.
    7. –
    8. Attention whore. LoL
    9. –
    10. –
    11. Încă o dovadă că mulți oameni cu bani sunt tâmpiți. Oricum, milioanele alea-s mizilic pentru ei.
    12. S-au tâmpit și Mercedes. S-class 2021 e doar o „glorified Tesla” adică un căcat pansat. Mașină „desenată” de și pentru cretini.
    Ar trebui să se uite-n curtea BMW și Audi pentru inspirație, nu să-i soarbă beșinile ineptului ăla de Musk.

      (Citează)

  3. Ocelarii lui Mia: Nu cunosc sistemul de licitatii eBay, dar ceva nu e logic, in repetate randuri acelasi persoana tot ridica pretul fara sa fie vreo contraoferta mai mare. E normal asa ceva sau e o facatura?

      (Citează)

  4. Pe file list gasesti gratis tot ce vinde Masterclass, unele sunt interesante dar altele nu isi merita pretul cerut.

      (Citează)

    • cum e sa-ti zica, la sfarsitul lunii, ca salariul tau l-au impartit gratis altora, Mihai?

      sau salariul lui tac-tu, Dobre, s-atunci se mai reproducea el oare, de-si lua doar multumiri de mai multe ori pe an?

        (Citează)

  5. Faza cu Blockbuster-ul e chiar misto. Cred ca va prinde la nostalgici, daca as locui mai aproape , m-ar tenta sa inchiriez

      (Citează)

  6. Misto ca articolul despre Mercedes S este pe un blog de BMW-uri.

      (Citează)

  7. Șampania nu se stochează. Șampania mai veche de 2 ani nu mai este buna decât daca a fost ținută in condiții speciale de temperatura, lumina si umiditate.
    Pentru ca au monopol asupra producție prefera sa arunce tot decât sa scadă prețul.Anul acesta au probleme pe piața de desfacere din SUA datorita majorării taxelor vamale, nu au consum in Franța, încep culesul mai devreme datorita temperaturilor ridicate si nu au muncitori agricoli datorita pandemiei si pentru ca își plătesc prost angajații.Vor majora preturile !

      (Citează)

  8. bmwblog.com e al unui român pasionat de mașini. Nu știu dacă știați.

      (Citează)

  9. S-o mai vedea ceva prin ochelarii ala, nu s-au matuit?

      (Citează)

  10. Offtopic: Link-ul https://www.modapebune.ro/ din “Urmăresc și” se pare că nu mai “trăiește” :)
    Vezi, așa face omul o sticlă de Blanton’s Single Barrel. :)

      (Citează)

  11. un trend care il observ este milogeala asta cu covid care afecteaza business. ca se strica sampania, ca nu mai merge figura cu 20 lei pt un cappucino samd.

    boss, covit e un eveniment care se intampla O DATA la 100 ani (odata pt anal-fabeti).
    o musti, toata planeta o musca, trece si asta e.
    daca nu rezisti 2-3 ani pana revii la full steam, dai faliment, or sa fie altii care sa faca chestia asta si asta e.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus