un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spotify a introdus abonamentul Premium Duo pentru 2 persoane

1 Jul 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Spotify Premium de o persoană costă 5 euro/lună în România, iar în luna mai au introdus și planul Premium Family, care costă 8 euro/lună și oferă 6 conturi Premium în acești bani. Prețul este foarte bun dacă aveți cu cine să împărțiți cele 6 conturi în aceeași casă (sau măcar 3 dintre ele, ca să renteze).

Dacă nu aveți cu cine să împărțiți, dacă sunteți doar voi și partenerul de viață, atunci noul plan Premium Duo este o afacere mult mai bună. Tocmai a fost activat și pentru România, costă 6,5 euro/lună și oferă în acești bani două conturi Premium total independente, fiecare cu recomandările și preferințele sale.

Mai vine cu o șmecherie drăguță: apare automat un playlist comun numit Duo Mix, care este populat cu unele dintre melodiile pe care le ascultă fiecare. Playlist-ul se modifică și actualizează singur în timp și îmi place ideea lui: practic, când îl pui pe boxe, știi sigur că unele melodii îți vor plăcea cu siguranță și apoi descoperi și dintre cele care-i plac celuilalt. Este o idee bună la drumuri lungi cu mașina.

Upgrade-ul la Premium Duo se face din interfața web, la adresa spotify.com/ro/account/subscription/change/. Vă introduceți acolo adresa, că abonamentul este oferit pentru persoanele care locuiesc împreună (e ca un Family pentru două persoane), și apoi invitați cealaltă persoană în “duo”. Anunțul oficial zice că s-ar putea face și din interfața de telefon, dar eu n-am găsit opțiunea Join Duo pe nicăieri. Nu contează, o apărea ea cândva.

Eu și Matilda plătim fiecare câte un abonament Premium de 5 euro/lună. Voiam să trec la cel Family și încă n-am făcut-o, dar vom trece direct la acest Premium Duo pentru că-i mai ieftin și pentru că-mi place ideea acelui playlist comun. Îți arată în el chiar și a cui “este” fiecare melodie în parte.

  5 comentarii

 1. Mircea cel vechi

  01/07/2020 la 9:16 PM

  Prefer Youtube premium.

    (Citează)

 2. Sigur, după contul comun de fb Costel și Ioana, acum avem posibilitatea playlistului comun Costel și Ioana.
  O nebunie.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus