un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Plimbare în pustiu: Pustnicu, Brănești, Pădurea Cucu, tur de Herăstrău

18 Iul 2020  ·

TURISM  ·

10 comentarii

Acum o săptămână am zis să ne plimbăm într-un loc pustiu, așa că am fost la Pustnicu / Brănești, la vreo 20 de kilometri de București pe ieșirea din Pantelimon, unde este un lac. Am mers de multe ori acolo când eram copil, de obicei se strângeau mii de oameni la grătar în weekend.

Acum era pustiu. Nu mă așteptam chiar la asta. Am fost apoi și mai departe, la Pădurea Cucu unde este un loc amenajat pentru pescuit și grătărit, și înapoi în Herăstrău, la un tur de lac pe jos, și puteți vedea în clip cum arată toate zone, ce schimbări am găsit, ce-am întâlnit pe drum șamd. Și apoi am făcut acasă o pastramă de miel cu un șpriț rece, că era cazul.

Susține-mă cu un Subscribe:

Filmat cu GoPro Hero 7, tras un pic în orange & teal.

  10 comentarii

 1. Unii înțeleg să lase grătarele sau nu au bani sau sunt deja plecați din oraș. Nu prea funcționează, curând batem mia de cazuri noi pe zi.

    (Citează)

 2. Ai idee unde pot găsi detalii suplimentare despre acele căsuțe cu baie proprie din pădurea Cucu?
  Merci!

    (Citează)

 3. Ai bagat la treaba mocasinii aia eleganti, cumparati recent de la emag…

    (Citează)

 4. Sub podul Baneasa exista un Geocache acum cativa ani, cu pandemia de Coronavirus o sa-mi reactivez contul sa descopar locuri interesante in oras https://www.geocaching-romania.ro/ce-este-geocaching/

    (Citează)

 5. Imi place acest gen de vloguri, sa continui treaba buna!

    (Citează)

 6. Stați acasă? ATI-ul nu e plin la București. TREBUIE neapărat să mergem în locuri pentru că nimic.

    (Citează)

 7. pai ce ar fi boss sa mai miste si arafatus un pat nou la ati, chit ca il ia fara licitatie la 500% pretul real.
  cat am stat inchisi in casa atatea luni singura lor grija a fost sa faca manareli la masti contrafacute.
  asa ca hai sa isi mai faca si ei datoria putin, ce crezi?

  Cristi:
  Stați acasă? ATI-ul nu e plin la București. TREBUIE neapărat să mergem în locuri pentru că nimic.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus