un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Parcarea românească într-o singură imagine

12 Mai 2020  ·

AUTO  ·

12 comentarii

De 1 mai era pustiu la mare, zic reportajele. Toată parcarea e goală, dar omul cu Matiz tot unde n-are voie a oprit. Doi metri mai în spate nu se putea, pur și simplu.

Alte parcări reușite găsiți aici și aici, dar din vremuri normale în București.

  12 comentarii

 1. S-a gandit ca nu are pe cine sa deranjeze :)

    (Citează)

 2. E parcata din sezonul estival 2019 acolo, atunci cand erau ocupate celelalte locuri de parcare marcate.
  Sau poate era masina reporterilor si nu vroiau sa strice stirea ;)

    (Citează)

 3. zoso tu esti?

  (cel care a scris atat de mult)

    (Citează)

 4. nimic nu-i sperie pe romani, oricum amenda ar fi fost neconstitutionala, cu siguranta atacata in justitie pentru ca procesul verbal nu a fost completat corect.

    (Citează)

 5. Dar statea doar 5 minute si nu incurca pe nimeni!

    (Citează)

 6. Sunt două locuri de parcare privată iar Matizul de fapt nu e mașină e pe post de blocator.

    (Citează)

 7. Ala e patronul de acolo cu masina de oras! Patronul tot patron e! Anul trecut am fost la un resort de 4 stele, in delta, zona Murighiol. Desi costa multi bani, patronul tot patron, range roveru parcat pe aleea de acces in hotel, in fata usii, mai venea, mai pleca si tot asa! Repet, turism romanesc de succes la 4*!

    (Citează)

 8. Ha aha, pe cat pariu ca la supermarket, daca se lasa toata parcarea goala si inviti melteanul cu bemveu/haudi etc (dar nu numai, astea sunt parci predestinate) sa parcheze, o va face fie pe locul persoanelor cu handicap fie exact la intrare ?

    (Citează)

 9. Puterea obisnuintei…

    (Citează)

 10. Nu imi dau seama cum reflecta articolul asta parerea lui Radu, ca Bucuresti are prea putine locuri de parcare si ca de-aia parcheaza oamenii ca meltenii in mijlocul strazii.

    (Citează)

 11. wait, matizul e considerat masina? :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus