un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 12 mai 2020

12 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

    6 comentarii

  1. “Ministrul Vela, declaraţie controversată: „Sunaţi la 112 dacă cineva nu are mască şi strănută“”

    Astia nu-s normali.

    Cum dracu poti sa crezi ca asta este declaratie controversata, cand un singur caz din asta poate fi un focar de infectie, de unul singur?

    Vela are dreptate, nu se poate sa lasam cele mai periculoase evenimente la liber.

      (Citează)

    • mac gregor: un singur caz din asta poate fi un focar de infectie

      in primul rand nu ar trebui primit in orice spatiu public inchis fara masca (si dat afara daca nu o pastreaza pe fata), deci nu se pune problema sa astepti pana sa stranute in interior.

      apoi, daca e in spatiu deschis.. ar fi bine sa pastrezi distanta de maca 2m.. si atunci iar nu discutam de nici un focar de infectie.

      totusi, nu inteleg de ce nu se sesizeaza nimeni la tv despre cum poarta mastile o parte dintre “oficiali”, in frunte chiar cu primul din guvern.
      nu ar fi mai bine sa aratam oamenilor cum se poarta o masca si sa ii determinam in primul rand sa o poarte corect in loc sa ii amenintam cu niste amenzi pe care oricum nu le platesc?

      ps. personal, mi se pare stupid sa aglomerezi 112 cu telefoane despre masti.

        (Citează)

    • Nice trolling.

        (Citează)

    • Vela se refera la genul ala aparte de idiot care cand simte nevoia sa stranute isi da mai intai jos masca si dupa aia isi arunca mucii in tot vagonul.

        (Citează)

  2. Chiar nu va inteleg, pai asta si facea Cumpanasu, dadea consultatii cum se fraudeaza fondurile europene.

      (Citează)

  3. Salut. Mi-a venit azi un update carrier services pe iPhone 8 iOS 13….ultimul in rețeaua Vodafone. Aduce ceva nou?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus